|  | 
 
9 білків яєчних300 г цукру
 1 п. ванільного цукру (чи ванільки)
 210 г борошна (1,5 скл.)
 2 ч. л. порошку до печива
 230 мл олії (1 скл.)
 
 4 жовтки
 2 ст. л. борошна
 1 п. желе вишневого
 3 ст. л. маку (сухого)
 1 ст. л. какао
 
 500 мл сметани
 цукрова пудра (до смаку)
 10 г желатину
 5 п. желе (різного кольору)
 1 л води
 
 
 
 Корж
 Білки добре збити, поступово додати цукор, збиваючи далі (до стоячих піків). Додати ваніль і борошно, вимішане з порошком до печива. Вкінці влити олію. Розділити тісто на 4 частини. До 1 додати жовтки і 2 ст.л. борошна, до 2 - какао, до 3 - мак, до 4 - 1 п. желе.
 Форму діаметром 24-26 см змастити жиром, викладати по черзі по 2 ст.л. кожного тіста одне на одне посередині дека. Випікати до "сухої палички". Готовий корж розрізати надвоє.
 
 Крем-суфле
 
 4 пачки желе різного кольору розвести у 200 мл окропу кожну. Коли застигне, порізати кубиками.
 1 пачку желе (лимонного) розвести у 200 мл окропу.
 Желатин залити холодною водою, коли набубнявіє, розігріти, але не кип'ятити.
 Сметану (чи вершки) збити до пишності з пудрою. Вкінці влити охолоджені желатин та лимонне желе. Додати кубики желе. Вимішати.
 
 У роз'ємну форму вкласти корж, вилити крем-суфле, прикрити другим коржем. Покласти у холодильник для застигання. Потім прикрасити по бажанню.
 
 Мої зміни
 Не брала 4 пачки желе кубиками. Замінила консервованими персиками.
 Можна використати інший крем. Пробувала заварний - теж смачно !
 Другого разу 1 жовток додала до тіста з какао, бо першого разу вийшло трохе загусте і осідало на дно.
 
 Смачного !
 Джерело: Рецепт запозичила на польському блозі zmiksowani.pl |  |