Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Торти та тістечка » Торт "Ананасове Чудо"
 

Торт "Ананасове Чудо"

24 червня, 2013  |  Коментів (28)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Торт "Ананасове Чудо"

Інгредієнти:

Тісто 1:[/i]
7 жовтків
1 яйце
4 ст. л. цукру
4 ст. л. борошна
2 ст. л. оцту
1 ч. л. порошку до печива (з верхом)

Тісто 2:[i]

7 білків
1 скл. цукру
4 ст. л. борошна
3 ст. л. крохмалю
1 ч. л. порошку до печива (з верхом)
2 ст. л. оцту.

Тісто 3:
3 яйця
1 ст. л. цукру
1 ст.л. борошна
1 ч л. порошку для печива
1 пачка червоного кисілю.

Крем:[i][/i]
1 велика банка ананасів
4 ст. л. цукру (з верхом)
1 пачка пудингу ванільного
400 г масла

Тісто 1:
Жовтки і яйце збити з цукром, додати все решту і легенько вимішувати. Спекти корж.
Тісто 2:
Білки збити з цукром на піну, додавати все по черзі і легенько вимішувати. Спекти корж.
Тісто 3:
Яйця збити з цукром, додавати все решту по черзі легенько вимішуючи. Спекти корж.
Крем:
З банки ананасів, сік вилити в 0.5 л. банку і долити води до повної. Розділити на два стакани, до 1-го стакану додати 4 ст.лож. цукру і закип"ятити до другого стакану соку додати пачку пудингу ванільного, розмішати, і вилити в кип"ячений сік. Заварити.
Масло збити, додавати по ложці заварену охолоджену масу і збивати. Перекладати коржі кремом вкладаючи шматочки ананасу.
Форма 20*30 см.

Смачний і освіжаючий тортик.

Джерело: Рецепт брала тут http://smachna-hata.org.ua/torti-plyacki/65-tort-ananasoviy.html

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Тереза (24 червня 2013 22:52)


Група: Кондитер
Коментарів: 641
Тортик-смакотіща!!!Дуже люблю з ананасом крем!!!Дякую за рецепт!
 



#2 написав: Ксенічка (25 червня 2013 14:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
Галинко, дуже красивенько та смачно!! love
 



#3 написав: nadiya (25 червня 2013 15:16)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 28
торт шикарний... дякую ВЕЛИЧЕЗНЕ!

На наступних вихідних обовязково спечу :)


--------------------
Радій життю, бо тільки раз дається..
Цінуй його так невловиму мить.
І поки серце ще у грудях б’ється,
Нехай Господь тебе благословить! :)
 



#4 написав: Darka (25 червня 2013 20:31)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 705
Цікавий тортик,розріз гарний .Хочеться кусочок такої смакоти tongue .Дякую за рецепт.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#5 написав: Galina_Nedomirko_ (25 червня 2013 21:29)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Дівчата,те чудо направду смачний,легенький.Для любителів ананасу-супер.І крем такий класний.
 



#6 написав: YLIA.PUKACH (28 червня 2013 12:28)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 5
Galina_Nedomirko_,
а в мене чомусь кисілевий корж тоненький за то білий можна на 3 ділити
 



#7 написав: YLIA.PUKACH (29 червня 2013 08:29)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 5
[u][/u] во шо вийшло
 



#8 написав: Galina_Nedomirko_ (16 липня 2013 21:38)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
І в мене чомусь не вдався рожевий корж,не виріс.Не можу пояснити чому,перший раз добре було.Жовтий і білий суперові коржі.Крем тут зробила від "Сакури" з персиковою галяреткою.
 



#9 написав: Аня (24 липня 2013 17:10)


Група: Гості
Коментарів: 0
Справжнє чудо!
 



#10 написав: Ярка (29 липня 2013 19:31)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Галю,а підкажіть як у вас збивається такий білий крем з масла?В мене чомусь він завжди жовтуватий
 



#11 написав: Galina_Nedomirko_ (31 липня 2013 13:32)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Цитата: Ярка
Галю,а підкажіть як у вас збивається такий білий крем з масла?В мене чомусь він завжди жовтуватий

Тут описано як збиваю масло,але то коли прохолодно.А влітку добре збиваю масло до біла,потім додаю решта складники.
 



#12 написав: Ярка (6 серпня 2013 13:40)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Цитата: Galina_Nedomirko_
Тут описано як збиваю масло,але то коли прохолодно.А влітку добре збиваю масло до біла,потім додаю решта складники.

Дякую,буду мати на увазі
 



#13 написав: маряна (8 серпня 2013 23:20)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Тереза,
торт з фруктами смачний,люблю свіжі торти

Маряна класний торт люблю з фруктами@дякую за рецепт!!
 



#14 написав: Олька-парасолька (2 грудня 2013 15:01)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
Як,я могла пропустити такий смачнезний пляцок-то дійсно чудо!!!! Обовязково попробую його спекти на Миколая.
 



#15 написав: Galina_Nedomirko_ (14 січня 2014 16:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Найчастіше замовляють в мене цей тортик.
Дівчатка середній корж печу такий,файний вдається.
Тісто 3:
2 яйця
0,5 скл. цукру
2 ст.л. борошна
1 ч л. порошку для печива
1 пачка червоного кисілю
 



#16 написав: idianka (16 лютого 2014 18:19)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 95
Пекла цей тортик, смачненький вдався, сподобався всім домашнім. Пекла, як завжди, в більшій формі 25х35 lol - гарний і високий вийшов. Дякую, Галочко, за рецепт!


--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
 



#17 написав: Леся (23 квітня 2014 16:30)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 6
Чомусь рожевий корж получився тоненький. Киселю в пачци було 40 гр. Може треба бильшу упаковку, або додати крохмалю?
 



#18 написав: galalviv (25 листопада 2014 21:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 17
І я пекла те чудо - маю питання: з якого кисілю робите корж, в мене був наш ЕКО - то вийшов якийсь мокрий, хоч був дуже смачний, але його з'їли окремо, а в торт я швидко сама щось зварганила, захотіла зеленого, щось мені той колір до ананасу пасує)), і білий корж - так гарно мені підійшов але , мабуть, треба йому дати в бритванці трохи постояти, бо я ж нетерпляча, зразу витягнула і він просів мені трошки, але все одно був класним.
Крем - то просто смакота!!!!, я ще лимону вдавила, коли заварювала пудинг, такий кисленький - супер вийшов.
Часто пекти не буду, але лише тому, що їстиму багато, а то все калорії )))
Щось обрізало мою фотку(((
 



#19 написав: idianka (25 листопада 2014 21:32)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 95
galalviv,
скажу з власного досвіду, що наш вітчизняний кисіль не підходить для випічки коржів, краще для цих цілей використовувати польського виробництва


--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
 



#20 написав: Galina_Nedomirko_ (29 листопада 2014 15:41)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Цитата: idianka
galalviv,
скажу з власного досвіду, що наш вітчизняний кисіль не підходить для випічки коржів, краще для цих цілей використовувати польського виробництва

Дякую,Діанко,що відповіла.Щось я пропустила запитання.
Все вірно,печу тільки з польським кисілем,фірми Еmix

Цитата: Леся
Чомусь рожевий корж получився тоненький. Киселю в пачци було 40 гр. Може треба бильшу упаковку, або додати крохмалю?

Може від борошна залежить.Хоча в мене жовтий і білий вищі виходять.А рожевий такий печу

Тісто 3:
2 яйця
0,5 скл. цукру
2 ст.л. борошна
1 ч л. порошку для печива
1 пачка червоного кисілю
 



#21 написав: Natalyi (4 грудня 2014 20:37)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 43
Я теж печу такий, але в мене той кисільний по іншому рецепту---
4 яйця
1 скл. цукру
1 п. польського кисілю
1,5 ст.л. крохмалю
1 ч.л. амоняку
1 скл. муки
Все виходить, високий (можна розрізати на 2) і дуже пухкий;
я думаю, що в рецепті помилка і там замість ст.ложки ( цукру і муки) має бути склянка, якщо так логічно співставити інгрідієнти


--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
 



#22 написав: Тигруля (5 грудня 2014 21:36)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 16
Я корж з кіселем пекла напевно разів 3 - нічого не вийшло,інші корші -прекрасні!
 



#23 написав: natka04 (11 грудня 2014 19:17)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 10
А в мене всі коржі гарні крім білкового... Пекла вже 3 рази і кожен раз білковий корж виходить такий,як гума,з такими великими порами і ніби мокрий.Я вже зменшувала температуру і продовжувала час випічки,думала що він не пропікається-не допомогло.Може причина в послідовності додавання продуктів? Я все робила,як в рецепті... Дівчата,розкажіть детально,як ви його замішуєте?
 



#24 написав: Natalyi (13 грудня 2014 00:45)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 43
Я білки збиваю , поступово додаючи цукор, до піків. Тоді зменшую обороти на мінімум і додаю - муку з порошком , тоді крохмаль і вкінці оцет.
В мене по рецепту - 7 білків, 1 скл. цукру, по 3 ст. л. муки і крохмалю, 1 ст.л. порошку до печива і 2 ч.л. оцту. Печу як звичайний бісквіт.


--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
 



#25 написав: tetyana.jatziv (14 грудня 2014 00:01)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12

Natalyi, А рецепт жовтого тіста у вас такий, чи інший ? Я давно придивляюсь до цього чуда, може на днях спечу. tongue
 



#26 написав: Natalyi (14 грудня 2014 14:14)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 43
Цитата: tetyana.jatziv
А рецепт жовтого тіста у вас такий, чи інший ?


Так, тільки 5 ст.л. цукру і без оцту ( хоча, думаю, оцет там не зашкодить)


--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
 



#27 написав: irynkakazan (13 березня 2015 12:47)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
а якщо на більшу форму 24*36 то потрібно робити півтора порції чи достатньо буде одну?
 



#28 написав: Galina_Nedomirko_ (14 березня 2015 12:32)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Цитата: irynkakazan
а якщо на більшу форму 24*36 то потрібно робити півтора порції чи достатньо буде одну?

Достатнньо буде однієї порції.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Вафельниця
  Пише muzarom (Сьогодні, 13:43)
Салат "Веснянка"
  Пише oksana d ()
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна ()
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 68
Гостей: 49
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100