Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Торти та тістечка » Торт "Ананасове Чудо"
 

Торт "Ананасове Чудо"

24 червня, 2013  |  Коментів (28)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Торт "Ананасове Чудо"

Інгредієнти:

Тісто 1:[/i]
7 жовтків
1 яйце
4 ст. л. цукру
4 ст. л. борошна
2 ст. л. оцту
1 ч. л. порошку до печива (з верхом)

Тісто 2:[i]

7 білків
1 скл. цукру
4 ст. л. борошна
3 ст. л. крохмалю
1 ч. л. порошку до печива (з верхом)
2 ст. л. оцту.

Тісто 3:
3 яйця
1 ст. л. цукру
1 ст.л. борошна
1 ч л. порошку для печива
1 пачка червоного кисілю.

Крем:[i][/i]
1 велика банка ананасів
4 ст. л. цукру (з верхом)
1 пачка пудингу ванільного
400 г масла

Тісто 1:
Жовтки і яйце збити з цукром, додати все решту і легенько вимішувати. Спекти корж.
Тісто 2:
Білки збити з цукром на піну, додавати все по черзі і легенько вимішувати. Спекти корж.
Тісто 3:
Яйця збити з цукром, додавати все решту по черзі легенько вимішуючи. Спекти корж.
Крем:
З банки ананасів, сік вилити в 0.5 л. банку і долити води до повної. Розділити на два стакани, до 1-го стакану додати 4 ст.лож. цукру і закип"ятити до другого стакану соку додати пачку пудингу ванільного, розмішати, і вилити в кип"ячений сік. Заварити.
Масло збити, додавати по ложці заварену охолоджену масу і збивати. Перекладати коржі кремом вкладаючи шматочки ананасу.
Форма 20*30 см.

Смачний і освіжаючий тортик.

Джерело: Рецепт брала тут http://smachna-hata.org.ua/torti-plyacki/65-tort-ananasoviy.html

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Тереза (24 червня 2013 22:52)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Тортик-смакотіща!!!Дуже люблю з ананасом крем!!!Дякую за рецепт!
 



#2 написав: Ксенічка (25 червня 2013 14:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Галинко, дуже красивенько та смачно!! love
 



#3 написав: nadiya (25 червня 2013 15:16)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 28
торт шикарний... дякую ВЕЛИЧЕЗНЕ!

На наступних вихідних обовязково спечу :)


--------------------
Радій життю, бо тільки раз дається..
Цінуй його так невловиму мить.
І поки серце ще у грудях б’ється,
Нехай Господь тебе благословить! :)
 



#4 написав: Darka (25 червня 2013 20:31)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Цікавий тортик,розріз гарний .Хочеться кусочок такої смакоти tongue .Дякую за рецепт.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#5 написав: Galina_Nedomirko_ (25 червня 2013 21:29)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Дівчата,те чудо направду смачний,легенький.Для любителів ананасу-супер.І крем такий класний.
 



#6 написав: YLIA.PUKACH (28 червня 2013 12:28)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 5
Galina_Nedomirko_,
а в мене чомусь кисілевий корж тоненький за то білий можна на 3 ділити
 



#7 написав: YLIA.PUKACH (29 червня 2013 08:29)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 5
[u][/u] во шо вийшло
 



#8 написав: Galina_Nedomirko_ (16 липня 2013 21:38)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
І в мене чомусь не вдався рожевий корж,не виріс.Не можу пояснити чому,перший раз добре було.Жовтий і білий суперові коржі.Крем тут зробила від "Сакури" з персиковою галяреткою.
 



#9 написав: Аня (24 липня 2013 17:10)


Група: Гості
Коментарів: 0
Справжнє чудо!
 



#10 написав: Ярка (29 липня 2013 19:31)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Галю,а підкажіть як у вас збивається такий білий крем з масла?В мене чомусь він завжди жовтуватий
 



#11 написав: Galina_Nedomirko_ (31 липня 2013 13:32)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Ярка
Галю,а підкажіть як у вас збивається такий білий крем з масла?В мене чомусь він завжди жовтуватий

Тут описано як збиваю масло,але то коли прохолодно.А влітку добре збиваю масло до біла,потім додаю решта складники.
 



#12 написав: Ярка (6 серпня 2013 13:40)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Цитата: Galina_Nedomirko_
Тут описано як збиваю масло,але то коли прохолодно.А влітку добре збиваю масло до біла,потім додаю решта складники.

Дякую,буду мати на увазі
 



#13 написав: маряна (8 серпня 2013 23:20)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Тереза,
торт з фруктами смачний,люблю свіжі торти

Маряна класний торт люблю з фруктами@дякую за рецепт!!
 



#14 написав: Олька-парасолька (2 грудня 2013 15:01)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
Як,я могла пропустити такий смачнезний пляцок-то дійсно чудо!!!! Обовязково попробую його спекти на Миколая.
 



#15 написав: Galina_Nedomirko_ (14 січня 2014 16:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Найчастіше замовляють в мене цей тортик.
Дівчатка середній корж печу такий,файний вдається.
Тісто 3:
2 яйця
0,5 скл. цукру
2 ст.л. борошна
1 ч л. порошку для печива
1 пачка червоного кисілю
 



#16 написав: idianka (16 лютого 2014 18:19)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 94
Пекла цей тортик, смачненький вдався, сподобався всім домашнім. Пекла, як завжди, в більшій формі 25х35 lol - гарний і високий вийшов. Дякую, Галочко, за рецепт!


--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
 



#17 написав: Леся (23 квітня 2014 16:30)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 6
Чомусь рожевий корж получився тоненький. Киселю в пачци було 40 гр. Може треба бильшу упаковку, або додати крохмалю?
 



#18 написав: galalviv (25 листопада 2014 21:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 17
І я пекла те чудо - маю питання: з якого кисілю робите корж, в мене був наш ЕКО - то вийшов якийсь мокрий, хоч був дуже смачний, але його з'їли окремо, а в торт я швидко сама щось зварганила, захотіла зеленого, щось мені той колір до ананасу пасує)), і білий корж - так гарно мені підійшов але , мабуть, треба йому дати в бритванці трохи постояти, бо я ж нетерпляча, зразу витягнула і він просів мені трошки, але все одно був класним.
Крем - то просто смакота!!!!, я ще лимону вдавила, коли заварювала пудинг, такий кисленький - супер вийшов.
Часто пекти не буду, але лише тому, що їстиму багато, а то все калорії )))
Щось обрізало мою фотку(((
 



#19 написав: idianka (25 листопада 2014 21:32)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 94
galalviv,
скажу з власного досвіду, що наш вітчизняний кисіль не підходить для випічки коржів, краще для цих цілей використовувати польського виробництва


--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
 



#20 написав: Galina_Nedomirko_ (29 листопада 2014 15:41)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: idianka
galalviv,
скажу з власного досвіду, що наш вітчизняний кисіль не підходить для випічки коржів, краще для цих цілей використовувати польського виробництва

Дякую,Діанко,що відповіла.Щось я пропустила запитання.
Все вірно,печу тільки з польським кисілем,фірми Еmix

Цитата: Леся
Чомусь рожевий корж получився тоненький. Киселю в пачци було 40 гр. Може треба бильшу упаковку, або додати крохмалю?

Може від борошна залежить.Хоча в мене жовтий і білий вищі виходять.А рожевий такий печу

Тісто 3:
2 яйця
0,5 скл. цукру
2 ст.л. борошна
1 ч л. порошку для печива
1 пачка червоного кисілю
 



#21 написав: Natalyi (4 грудня 2014 20:37)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 43
Я теж печу такий, але в мене той кисільний по іншому рецепту---
4 яйця
1 скл. цукру
1 п. польського кисілю
1,5 ст.л. крохмалю
1 ч.л. амоняку
1 скл. муки
Все виходить, високий (можна розрізати на 2) і дуже пухкий;
я думаю, що в рецепті помилка і там замість ст.ложки ( цукру і муки) має бути склянка, якщо так логічно співставити інгрідієнти


--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
 



#22 написав: Тигруля (5 грудня 2014 21:36)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 15
Я корж з кіселем пекла напевно разів 3 - нічого не вийшло,інші корші -прекрасні!
 



#23 написав: natka04 (11 грудня 2014 19:17)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 10
А в мене всі коржі гарні крім білкового... Пекла вже 3 рази і кожен раз білковий корж виходить такий,як гума,з такими великими порами і ніби мокрий.Я вже зменшувала температуру і продовжувала час випічки,думала що він не пропікається-не допомогло.Може причина в послідовності додавання продуктів? Я все робила,як в рецепті... Дівчата,розкажіть детально,як ви його замішуєте?
 



#24 написав: Natalyi (13 грудня 2014 00:45)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 43
Я білки збиваю , поступово додаючи цукор, до піків. Тоді зменшую обороти на мінімум і додаю - муку з порошком , тоді крохмаль і вкінці оцет.
В мене по рецепту - 7 білків, 1 скл. цукру, по 3 ст. л. муки і крохмалю, 1 ст.л. порошку до печива і 2 ч.л. оцту. Печу як звичайний бісквіт.


--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
 



#25 написав: tetyana.jatziv (14 грудня 2014 00:01)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12

Natalyi, А рецепт жовтого тіста у вас такий, чи інший ? Я давно придивляюсь до цього чуда, може на днях спечу. tongue
 



#26 написав: Natalyi (14 грудня 2014 14:14)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 43
Цитата: tetyana.jatziv
А рецепт жовтого тіста у вас такий, чи інший ?


Так, тільки 5 ст.л. цукру і без оцту ( хоча, думаю, оцет там не зашкодить)


--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
 



#27 написав: irynkakazan (13 березня 2015 12:47)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
а якщо на більшу форму 24*36 то потрібно робити півтора порції чи достатньо буде одну?
 



#28 написав: Galina_Nedomirko_ (14 березня 2015 12:32)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: irynkakazan
а якщо на більшу форму 24*36 то потрібно робити півтора порції чи достатньо буде одну?

Достатнньо буде однієї порції.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 30
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100