Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Шоколадно-м'ятне брауні
 

Шоколадно-м'ятне брауні

14 червня, 2013  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Випічка
 

Шоколадно-м'ятне брауні

Тісто:
2 яйця
160 гр цукру
80 гр вершкового масла
3 ст. л. какао
120 гр борошна, додати по дрібці солі і розпушувача
1/2 ч. л. ванілі

Начинка:
200 гр знежиреного сиру
40 гр цукору
6-7 гілочки м'яти

Цукрова глазур:
140 гр цукрової пудри
2-3 ст. л молока
3-4 гілочки м'ята
кіілька крапель зеленого харчового барвника

Квадратну 20-сантиметрову форму застелити пергаментним папером і злегка змастити олією. Духовку розігріти до 175 гр.
Збити яйця і цукор до світлої пишної маси. Розтопити вершкове масло (в мікрохвильовці або в сотейнику на вогні) і розмішати його з какао-порошком. Додати шоколадну суміш до яєчної і все разом збити.

Всипати просіяне борошно з розпушувачем і сіллю. Збити міксером до однорідності. Для приготування начинки, м'яту перемолоти в блендері або дрібно-дрібно нарізати ножем. Змішати сир з цукром, м'ятою і ванільним цукром. Вилити половину тіста у форму і розрівняти поверхню. Обережно розподілити поверх тіста сирну масу (для цього зручно використовувати кондитерський шприц), потім залити рештою тіста.

Випікати протягом 35-40 хв. Остудити у формі.

Для приготування цукрової глазурі, м'яту перемолоти в блендері (або нарізати ножем), змішати з молоком і вилити в цукрову пудуру при постійному помішуванні. Додати зелений харчовий барвник і ретельно перемішати. Глазур повинна вийти консистенції сметани.

Нанести глазур на остиглий бісквіт і дати схопитися. Обрізати краї бісквіта і нарізати на квадратики.

P.S. Дуже смачні такі от тістечка!! Просто м'ятно-освіжаюче love

Джерело: Гр. "Готовим вместе"

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Канарейка (14 червня 2013 14:29)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 144
оооо, яке то люксичне, люблю м'яту і шоколад
 



#2 написав: Roksolana (14 червня 2013 19:05)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 67
я також люблю таке поєднання мяти і шоколад, треба зпекти брауні! m05004


--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
 



#3 написав: Тереза (14 червня 2013 20:04)


Група: Кондитер
Коментарів: 644
Брауні-смакота і гарно виглядає!!!
 



#4 написав: KASYA (14 червня 2013 20:23)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Так цікавенько!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#5 написав: oksana d (15 червня 2013 11:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 304
Брауні - смакота! Люблю таке поєднання winked
 



#6 написав: Ксенічка (17 червня 2013 22:26)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
Шоколадно-м'ятне брауні це щось неймовірне!! Так гарно представлено, пробуватиму!! Люблю буваючи в цікавих містечках пробувати таку насолоду!! Дякую LiLu за гарну знахідку!! love
 



#7 написав: Darka (18 червня 2013 05:40)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 719
Дуже цікава випічка,має бути дуже смачно. winked


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Сирник на горіховому тісті
  Пише Натонька (Сьогодні, 18:45)
Тут ми спілкуємось)
  Пише Darka (Сьогодні, 00:03)
Робота обвалювальником м'яса в Литві
  Пише 2eu.work ()
Робота кухарем // піццайоло в Литві
  Пише 2eu.work ()
Цікаві мультфільми та передачі для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Ідеї для школи
  Пише Окса99 ()
Що в нас нині на столі - 8
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пляцок "Американський"
  Пише Іванка ()
Яблучний пляцок пані Ліди
  Пише Іванка ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 75
Гостей: 53
Користувачі: DonaldZep, sjRuispuh, butetsjazy, xrwvaqkszx, hwovvkrorfz, lvlvxkmwtlj, iiVoffgoxy, cdEffeply, fpEmisarax, 119AchFrNet
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100