Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Сирні торти » Сирно-вишневий брауні
 

Сирно-вишневий брауні

2 лютого, 2015  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Сирні торти, Все інше
 

Сирно-вишневий брауні

Шоколад гіркий - 100 гр.
-масло вершкове - 120 гр.
-цукор - 150 гр.
-яйці - 4 шт.
-борошно пшеничне - 150 гр.
-Порошок для печива - 1 ч. л.
-Сир (М'який) - 300 гр
-Ванільний цукор - 1 пакетик.
-Вишня Заморожена (без кісточок), або консервована - 400 гр.
-Дрібка солі.

Крок 1. Шоколад поламати на шматочки. Розтопити разом з маслом, на водяній бані або в мікрохвильовці.
Крок 2. 2 яйця і 50 грам цукру збити міксером, додати дрібку солі і ванільний цукор.
Крок 3. Для сирного крему: сир змішати з цукром і залишиними яйцями (2 шт.). Розтерти міксером до кремоподібного стану. Якщо сир зернистий, протерти його попередньо через сито.
Крок 4. У збиті з цукром яйця, додати остуджений, розтоплений шоколад, потім порошок для печива і борошно. Перемішати міксером, на самій низькій швидкості.
Крок 5. У форму з високими бортиками (Форму брала невелику, якщо велика форма, краще подвоїти інградієнти.), змащену вершковим маслом, виливаємо 1/3 тіста. Розподіляємо по формі. Викладаємо половину сирної маси. Якщо вона густа і не розтікається - розрівняти лопаткою.
Крок 6. Після сирної маси розподілити половину вишні. Потім знову вилити тісто, знову сирна маса, вишня і знову тісто. Тісто намагатися розподілити рівномірно, десь це може не виходити, це не страшно. По верхньому шару, можна зробити розводи ножем або дерев'яною паличкою.
Крок 7. Випікати 40-50 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці. Готовність перевірити лучиною - вона повинна бути сухою. Остудити у формі.

Джерело: з Однокласників

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Тереза (3 лютого 2015 17:39)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Суперовий брауні!!! belay
 



#2 написав: Darka (3 лютого 2015 22:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Безперечно смачно,шоколад,сир,вишні......................... tongue


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: Naty (5 лютого 2015 22:07)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
Виглядає ну дуже-е-е апетитно! winked
P.S. Підскажіть, порошок для печива це розпушувач? А то я у випічці новачок feel
 



#4 написав: Оксанка_Б (8 лютого 2015 22:56)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 14
Naty,

Я таки використовую порошок для печива, в магазині вам точно підкажуть який він m05108
 



#5 написав: marichka86 (27 березня 2017 20:53)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 11
дуже смачний мега шоколадний
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 25
Гостей: 20
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100