|
Шоколад гіркий - 100 гр. -масло вершкове - 120 гр. -цукор - 150 гр. -яйці - 4 шт. -борошно пшеничне - 150 гр. -Порошок для печива - 1 ч. л. -Сир (М'який) - 300 гр -Ванільний цукор - 1 пакетик. -Вишня Заморожена (без кісточок), або консервована - 400 гр. -Дрібка солі.
Крок 1. Шоколад поламати на шматочки. Розтопити разом з маслом, на водяній бані або в мікрохвильовці. Крок 2. 2 яйця і 50 грам цукру збити міксером, додати дрібку солі і ванільний цукор. Крок 3. Для сирного крему: сир змішати з цукром і залишиними яйцями (2 шт.). Розтерти міксером до кремоподібного стану. Якщо сир зернистий, протерти його попередньо через сито. Крок 4. У збиті з цукром яйця, додати остуджений, розтоплений шоколад, потім порошок для печива і борошно. Перемішати міксером, на самій низькій швидкості. Крок 5. У форму з високими бортиками (Форму брала невелику, якщо велика форма, краще подвоїти інградієнти.), змащену вершковим маслом, виливаємо 1/3 тіста. Розподіляємо по формі. Викладаємо половину сирної маси. Якщо вона густа і не розтікається - розрівняти лопаткою. Крок 6. Після сирної маси розподілити половину вишні. Потім знову вилити тісто, знову сирна маса, вишня і знову тісто. Тісто намагатися розподілити рівномірно, десь це може не виходити, це не страшно. По верхньому шару, можна зробити розводи ножем або дерев'яною паличкою. Крок 7. Випікати 40-50 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці. Готовність перевірити лучиною - вона повинна бути сухою. Остудити у формі.
Джерело: з Однокласників
|
|