Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Печиво » Житнє печиво
 

Житнє печиво

18 червня, 2013  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Випічка » Печиво
 

Житнє печиво

125 г м'якого сиру
50 мл кефіру
50 г житнього борошна
50 г крупки з пророщеного жита - висівки
1 ч.л. олії
½ ч. л. соди
¼ ч. л. морської солі
кмин або коріандр (опціонально)

Змішати сир з кефіром і маслом. Борошно змішати з крупкою, содою, сіллю і спеціями. Потім обидві суміші з'єднати і замісити липке тісто, з якого формується колобок. Загортаємо його в харчову плівку і відправляємо в холодильник на 20-30 хвилин. Дістаємо колобка з холодильника і включаємо розігріватися духовку на 180 градусів. Щоб тісто розкачати, потрібна додаткове борошно. Зручніше спершу розрівняти його просто руками, підсипаючи муку по необхідності. Потім підрівняти за допомогою качалки, залишаючи товщину 0,5 см. Вирізати кола і наколоти їх виделкою. Ставимо в розігріту вже духовку на 20-30 хвилин. Замість м'якого сиру можна взяти пресований, але тоді зменшити його кількість і збільшити кількість кефіру. Якщо немає крупки, цілком можна обійтися тільки борошном.  Приємного апетиту!

Джерело: irrez.livejournal

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Ксенічка (18 червня 2013 11:04)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 848
Корисненько та смачно!!!! love
 



#2 написав: Канарейка (18 червня 2013 15:57)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 144
добре winked
 



#3 написав: Кіра (18 червня 2013 17:47)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 297
яке апетитне!!!!!! мммммммммммм
 



#4 написав: Darka (19 червня 2013 09:19)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 731
Печиво супер,фотка тоже winked


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#5 написав: Тереза (23 червня 2013 14:28)


Група: Кондитер
Коментарів: 651
Дуже смачне печиво!!! фото-бомба!!!
 



#6 написав: Oksanochka (15 липня 2013 10:31)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 48
Тереза,
Darka,
Цитата: Канарейка
т

Ксенічка,
спасибі! дійсно корисно і смачно! можна замість хліба або як закуска з якоюсь намазкою!
 



#7 написав: ОЛЕСЯ (2 лютого 2017 00:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 463
Спасибі. За рецепт


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
  Пише ole4ka (Сьогодні, 16:29)
Полімерна глина
  Пише ОЛЕСЯ ()
Капкейки
  Пише Umari ()
Трошки мистецтва
  Пише Umari ()
Форми для пасок та ягнят
  Пише Umari ()
Що в нас нині на столі - 8
  Пише Umari ()
Страви з гарбуза.
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичні, дієтично-лікувальні страви
  Пише ОЛЕСЯ ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Вибір двоповерхового ліжка
  Пише Rahaneka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 81
Гостей: 50
Користувачі: cyczweynffz, czczvdqxkqr, mygvvknvmkh, AlisaKen, yewyfestdw, InnodeIndign, leopold_pikhtilevLAB, hyaxvkvbkgc, cvazzdyoagp
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100