Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Медовий на білках
 

Медовий на білках

12 травня, 2013  |  Коментів (8)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Медовий на білках

2 яйця
5 білків
1 скл. меду
1 скл. цукру
1 ст. л. олії
1 пакетик польського порошку до печива
3 скл. муки

Збити міксером білки з цукром, окремо збити 2 цілих яйця.
Вилити в миску збиті яйця, додати збиті білки, мед (я даю 0,5 скл. натурального і 0,5 скл. штучного), олію, муку і порошок до печива. Тісто розділити на 3 частини і викладати ложкою в бритванку (27 см х 32 см) застелену змащеним пергаментним папером. Випікати в розігрітій духовці 15- 20 хв. Готовність перевіряти дерев'янною палочкою.
Крем: любий, який подобається, можна також в крем додавати горіхи, чорнослив або вишні. В мене на цей раз був з маскарпоне і лимонного соку.

Джерело: Наш домашній (зі старого кулінарного записника)

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Тереза (12 травня 2013 12:46)


Група: Кондитер
Коментарів: 651
Пляцок-смакота!Я люблю медові пляцки,дякую за рецепт!!!
 



#2 написав: Машуня (12 травня 2013 16:34)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
Мед штучний,чи натуральний?
 



#3 написав: KASYA (12 травня 2013 19:16)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Цитата: Машуня
Мед штучний,чи натуральний?


Я давала наполовину: 0,5 скл. штучного і 0,5 скл. натурального. Можна давати і повністю натуральний. Колись давно, моя мама пекла його тільки зі штучним медом. На якість коржів це не впливає - єдине, натуральний мед дає гарний аромат.


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#4 написав: Майя Шутенко (12 травня 2013 20:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Лесічка!!!Дуже апетитний пляцок,така красаа!!!
 



#5 написав: Natalyadiva (12 травня 2013 23:14)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 154
Смачний пляцок!! winked
 



#6 написав: Машуня (13 травня 2013 12:09)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
KASYA,дякую за відповідь!
 



#7 написав: Darka (14 травня 2013 03:52)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 731
Люблю медову випічку,тож обовязково попробую спечи.Дякую за гарний рецепт.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#8 написав: Ксенічка (15 травня 2013 13:52)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 848
Смачненько, медовенько, апетитненько!!! love
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Жіноча мода
  Пише Натонька (Сьогодні, 09:17)
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 23:49)
Сирник "Асорті"
  Пише Оксанка_Б ()
Універсальний подарунок
  Пише Натонька ()
Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
  Пише Darka ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Балакуня ()
Полімерна глина
  Пише ОЛЕСЯ ()
Капкейки
  Пише Umari ()
Трошки мистецтва
  Пише Umari ()
Форми для пасок та ягнят
  Пише Umari ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 102
Гостей: 69
Користувачі: wdzvgqtpsm, jzjyvffihix, evzwxivakjs, оксана, lvfyzivsnlc, jwvxvbnwaxt, neilealgen
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100