Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок "Банановий"
 

Пляцок "Банановий"

8 травня, 2013  |  Коментів (19)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Банановий"

Для тіста:
5 жовтків
200 г цукру
1 п. маргарину
1 п. порошку до печива
3 скл. борошна

Ще потрібно:
0,5 скл. сирого немеленого маку
3-4 яблука
5 білків
2 п. галяретки (ківі)

Крем:
300 г масла
1 скл. пудри
2 банани

Жовтки розтерти з цукром, додати м'який маргарин, борошно з порошком. Замісити тісто і розділити на 3 частини. Дві більші, одна менша. До меншої частини додати какао і поставити в морозилку.
Розкачати одну частину білого тіста і спекти корж.

Пляцок "Банановий"


На другу розкачану частину тіста викласти дольки яблук, вмочених у мак.

Пляцок "Банановий"


Білки збити з галяреткою і викласти на яблука.

Пляцок "Банановий"


Все затерти коричневим тістом і пекти. (В мене пеклося 30 хв на малому вогні)
Крем робила Шарлот.
На нижній корж з яблуками викласти крем, на крем порізані пластинками банани і накрити чистим коржем. Зверху прикрасити за бажанням.

Джерело: Рецептом поділились в Однокласниках.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Яілатан (8 травня 2013 22:57)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 7
Ваша випічка як завжди не перевершена!!!!
 



#2 написав: oksana d (8 травня 2013 23:36)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 304
Супер! winked Смакота! belay
 



#3 написав: KASYA (9 травня 2013 10:20)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Дуже смачно tongue !


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#4 написав: Тереза (9 травня 2013 12:19)


Група: Кондитер
Коментарів: 641
О! пляцок-супер!!!Фото-бомба!!!Смакота!
 



#5 написав: oksana d (9 травня 2013 14:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 304
Підскажіть, будь ласка, який розмір форми?
 



#6 написав: сяняНЯНЯ (9 травня 2013 14:24)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
підкажіть, як то збивати білок з галяреткою, з сухим полрошком чи вже розведеною?
 



#7 написав: Galina_Nedomirko_ (9 травня 2013 17:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Цитата: oksana d
Підскажіть, будь ласка, який розмір форми?

Вибачаюся,забула написати.Це порція на форму 20-30.Я пекла подвійну порцію у формі 30-40.Важив пляцок 3,8 кг.
Цитата: сяняНЯНЯ
підкажіть, як то збивати білок з галяреткою, з сухим полрошком чи вже розведеною?

Додавати суху галяретку,не розводити.
 



#8 написав: Natalyadiva (9 травня 2013 22:31)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 154
Галю, дуже гарний пляцок,красивий в розрізі, інтересний спосіб з яблуками!!!!!! winked
 



#9 написав: ОЛЕСЯ (13 травня 2013 17:52)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 439
Цікавий рецепт - апетитно. Потрібно спробувати


--------------------
 



#10 написав: Ксенічка (15 травня 2013 14:57)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
Чудесний пляцок!! Дякую Галиночко!!! love
 



#11 написав: Valentyna (28 липня 2013 10:53)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 58
спасибі, Галино,за рецепт, пекла, всім сподобався!!!!

m0554
 



#12 написав: nadiya (10 грудня 2013 09:11)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 28
дуже подобається ваша випічка :)
Я просто в захваті.. Все хочу перепробувати :) Боюся свят буде замало :)


--------------------
Радій життю, бо тільки раз дається..
Цінуй його так невловиму мить.
І поки серце ще у грудях б’ється,
Нехай Господь тебе благословить! :)
 



#13 написав: sunnygirl (15 січня 2014 21:46)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Пекла ваш пляцок всім дуже сподобався і став одним з найулюбленіних рецептів смак просто неперевершиний.Дуже вдячна за чудовий рецепт.
 



#14 написав: Galina_Nedomirko_ (16 січня 2014 06:19)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Цитата: sunnygirl
Пекла ваш пляцок всім дуже сподобався і став одним з найулюбленіних рецептів смак просто неперевершиний.Дуже вдячна за чудовий рецепт.

Тішуся,що подобаються рецепти. what
Дівчаточка,всім дякую,за увагу. a0a
 



#15 написав: natali946 (6 лютого 2014 20:12)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Дуже дякую за рецепт такого смачного пляцка . тільки забула потерти коричневе тісто, вміру солодкий, чудове поєднання бананів і яблук

 



#16 написав: Galina_Nedomirko_ (6 лютого 2014 21:39)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Цитата: natali946
забула потерти коричневе тісто

Але гарно і ніжно виглядає.Рада,що сподобався! 3fb
 



#17 написав: Lady10 (5 травня 2015 11:02)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Дякую за рецепт!!! дуже смачний, прослойка з яблук дуже нагадує ківі на смак request пляцок- прощавай фігура feel
 



#18 написав: Meri (7 серпня 2015 10:42)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 15
При якій температурі випікати коржі?
Білки спочатку збити в тугу піну і додати галаретку чи все разом збивати?
Коржі як розтачати виходять тоненькі ?
 



#19 написав: Galina_Nedomirko_ (8 серпня 2015 21:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Цитата: Meri
При якій температурі випікати коржі?

при 180
Цитата: Meri
Білки спочатку збити в тугу піну і додати галаретку чи все разом збивати?

так-так,спочатку добре збити білки+галяретка
Цитата: Meri
Коржі як розтачати виходять тоненькі ?

так.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Вафельниця
  Пише Cherevichok ()
Салат "Веснянка"
  Пише oksana d ()
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна ()
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 63
Гостей: 32
Користувачі: Ірка-Шкірка
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100