Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок "Банановий"
 

Пляцок "Банановий"

8 травня, 2013  |  Коментів (22)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Банановий"

Для тіста:
5 жовтків
200 г цукру
1 п. маргарину
1 п. порошку до печива
3 скл. борошна

Ще потрібно:
0,5 скл. сирого немеленого маку
3-4 яблука
5 білків
2 п. галяретки (ківі)

Крем:
300 г масла
1 скл. пудри
2 банани

Жовтки розтерти з цукром, додати м'який маргарин, борошно з порошком. Замісити тісто і розділити на 3 частини. Дві більші, одна менша. До меншої частини додати какао і поставити в морозилку.
Розкачати одну частину білого тіста і спекти корж.

Пляцок "Банановий"


На другу розкачану частину тіста викласти дольки яблук, вмочених у мак.

Пляцок "Банановий"


Білки збити з галяреткою і викласти на яблука.

Пляцок "Банановий"


Все затерти коричневим тістом і пекти. (В мене пеклося 30 хв на малому вогні)
Крем робила Шарлот.
На нижній корж з яблуками викласти крем, на крем порізані пластинками банани і накрити чистим коржем. Зверху прикрасити за бажанням.

Джерело: Рецептом поділились в Однокласниках.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Яілатан (8 травня 2013 22:57)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 8
Ваша випічка як завжди не перевершена!!!!
 



#2 написав: oksana d (8 травня 2013 23:36)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Супер! winked Смакота! belay
 



#3 написав: KASYA (9 травня 2013 10:20)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Дуже смачно tongue !


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#4 написав: Тереза (9 травня 2013 12:19)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
О! пляцок-супер!!!Фото-бомба!!!Смакота!
 



#5 написав: oksana d (9 травня 2013 14:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Підскажіть, будь ласка, який розмір форми?
 



#6 написав: сяняНЯНЯ (9 травня 2013 14:24)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
підкажіть, як то збивати білок з галяреткою, з сухим полрошком чи вже розведеною?
 



#7 написав: Galina_Nedomirko_ (9 травня 2013 17:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: oksana d
Підскажіть, будь ласка, який розмір форми?

Вибачаюся,забула написати.Це порція на форму 20-30.Я пекла подвійну порцію у формі 30-40.Важив пляцок 3,8 кг.
Цитата: сяняНЯНЯ
підкажіть, як то збивати білок з галяреткою, з сухим полрошком чи вже розведеною?

Додавати суху галяретку,не розводити.
 



#8 написав: Natalyadiva (9 травня 2013 22:31)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 153
Галю, дуже гарний пляцок,красивий в розрізі, інтересний спосіб з яблуками!!!!!! winked
 



#9 написав: ОЛЕСЯ (13 травня 2013 17:52)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 396
Цікавий рецепт - апетитно. Потрібно спробувати


--------------------
 



#10 написав: Ксенічка (15 травня 2013 14:57)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Чудесний пляцок!! Дякую Галиночко!!! love
 



#11 написав: Valentyna (28 липня 2013 10:53)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 58
спасибі, Галино,за рецепт, пекла, всім сподобався!!!!

m0554
 



#12 написав: nadiya (10 грудня 2013 09:11)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 28
дуже подобається ваша випічка :)
Я просто в захваті.. Все хочу перепробувати :) Боюся свят буде замало :)


--------------------
Радій життю, бо тільки раз дається..
Цінуй його так невловиму мить.
І поки серце ще у грудях б’ється,
Нехай Господь тебе благословить! :)
 



#13 написав: sunnygirl (15 січня 2014 21:46)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Пекла ваш пляцок всім дуже сподобався і став одним з найулюбленіних рецептів смак просто неперевершиний.Дуже вдячна за чудовий рецепт.
 



#14 написав: Galina_Nedomirko_ (16 січня 2014 06:19)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: sunnygirl
Пекла ваш пляцок всім дуже сподобався і став одним з найулюбленіних рецептів смак просто неперевершиний.Дуже вдячна за чудовий рецепт.

Тішуся,що подобаються рецепти. what
Дівчаточка,всім дякую,за увагу. a0a
 



#15 написав: natali946 (6 лютого 2014 20:12)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Дуже дякую за рецепт такого смачного пляцка . тільки забула потерти коричневе тісто, вміру солодкий, чудове поєднання бананів і яблук

 



#16 написав: Galina_Nedomirko_ (6 лютого 2014 21:39)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: natali946
забула потерти коричневе тісто

Але гарно і ніжно виглядає.Рада,що сподобався! 3fb
 



#17 написав: Lady10 (5 травня 2015 11:02)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Дякую за рецепт!!! дуже смачний, прослойка з яблук дуже нагадує ківі на смак request пляцок- прощавай фігура feel
 



#18 написав: Meri (7 серпня 2015 10:42)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 15
При якій температурі випікати коржі?
Білки спочатку збити в тугу піну і додати галаретку чи все разом збивати?
Коржі як розтачати виходять тоненькі ?
 



#19 написав: Galina_Nedomirko_ (8 серпня 2015 21:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Meri
При якій температурі випікати коржі?

при 180
Цитата: Meri
Білки спочатку збити в тугу піну і додати галаретку чи все разом збивати?

так-так,спочатку добре збити білки+галяретка
Цитата: Meri
Коржі як розтачати виходять тоненькі ?

так.
 



#20 написав: iria (14 січня 2017 17:34)


Група: Гості
Коментарів: 0
скажить будь ласка скильки грамм порошку до печива?
 



#21 написав: idianka (18 січня 2017 06:45)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 94
Переважно пачечка має 18 г.


--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
 



#22 написав: iria (18 січня 2017 15:32)


Група: Гості
Коментарів: 0
дякую
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише Подоляночка ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 60
Гостей: 40
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100