Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Торти та тістечка » Вишня в шоколаді
 

Вишня в шоколаді

16 квітня, 2013  |  Коментів (33)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Вишня в шоколаді

Ф-20*30

Коричневі коржі:
3 яйця
1 скл. цукру
150 г м’якого маргарину
1 ч. л. соди з оцтом
1,5 скл. борошна
5 ст. л. какао

Бісквіт:
3 яйця
3 ст. л. цукру
3 ст. л.борошна
чуть порошку до печива

Ще потрібно:
1 л вишень в своєму соці
300 г шоколаду розвести молоком (прибл.6 ст.л.)

Крем:
400-450 г масла
1 скл. пудри
1 скл. холодного пареного молока
лимонний сік

Коричневі коржі:
Яйця збити з цукром. Додати маргарин, борошно, какао, соду з оцтом.
Бісквіт:
Білки збити з цукром, по одному додати жовтки, в кінці додати борошно з порошком, легко вимішати.
Крем:
Масло збити з пудрою, повільно вливати молоко і збивати. В кінці додати трошки лимонного соку.
Складаємо:
1.Бісквіт порізати на полоски (в мене 8,можна більше,щоб були тонші)
2.Коричневий корж змастити кремом,викласти 4 полоски бісквіту.
3.Між полосками викласти вишні.
4.Вишні полити шоколадом.

Вишня в шоколаді

5.Змастити кремом.

Вишня в шоколаді


6.Тепер на вишні викласти полоски бісквіту,а на бісквіт-вишні.
7.Поливаємо шоколадом вишні.
8.Змащуємо кремом і накриваємо другим коричневим коржем.

P.S. Мої зміни: Бісквіт пекла трошки інший- 3 яйця, 150 г цукру, 3 ст. л. хол. води,1 скл. боршна, 0,5 ч. л. амонію.

Джерело: Рецептом поділилась знайома і чудова людина з "Однокласників"

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Ксенічка (16 квітня 2013 12:41)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 848
Galina_Nedomirko, дякую за хорошого рецептика такого смачненького пляцочка!!Вишня в шоколаді це щось дуже вабляче ..смачненько..пектиму обов"язково!! love
 



#2 написав: Tatiana (16 квітня 2013 13:05)


Група: Кондитер
Коментарів: 47
Вже хочу спети, уявляю цю смакоту. winked Дякую за смачний рецепт!
 



#3 написав: Galina_Nedomirko_ (16 квітня 2013 14:35)


Група: Модератор
Коментарів: 182
Дійсно,дівчата,смакота той пляцок.
Вишні в мене мочені,трохи чорними здаються на фото,а смак такий винний з шоколадом-чудове поєднання,давно шукала щось подібне.Часто буду його пекти. Думаю,за бажанням,можна вишні намочити в спирту трошки.Смакуйте!
 



#4 написав: Тереза (16 квітня 2013 18:22)


Група: Кондитер
Коментарів: 653
Чудовий пляцок!Дякую за рецепт і МК.
 



#5 написав: KASYA (16 квітня 2013 21:25)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Цитата: Tatiana
Вже хочу спети, уявляю цю смакоту. Дякую за смачний рецепт!


І я!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#6 написав: Darka (16 квітня 2013 21:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 734
Дівчата, то щось має бути дуже добре.Хочеться вже і багато feel Галиночко дякую за смакоту.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#7 написав: zhanetka (17 квітня 2013 10:19)


Група: Кондитер
Коментарів: 6
Я так люблю пляцки з вишнями...а ще й з шоколадом-це взагалі смакота! обовязково буду пекти!!!
 



#8 написав: Kvitochka (17 квітня 2013 13:30)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 13
Як же я люблю поєднання вишні і шоколаду! Галинко! дуже дякую за рецепт такого шикарного пляцка. Я вже знаю що новеньке і смачне буду пекти на Великдень!
 



#9 написав: angelina (25 квітня 2013 15:57)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 17
ЧУДОВИЙ ПЛЯЦОК!ДУЖЕ ХОЧЕТЬСЯ СПЕКТИ!ТІЛЬКИ ОДНЕ ПИТАННЯ:КОРИЧНЕВИЙ КОРЖ ВИ ПЕКЛИ ОДНИМ І РОЗРІЗАЛИ ЧИ ДВА ОКРЕМО? НАПЕРЕД ДЯКУЮ!
 



#10 написав: Galina_Nedomirko_ (1 травня 2013 20:11)


Група: Модератор
Коментарів: 182
Цитата: angelina
КОРИЧНЕВИЙ КОРЖ ВИ ПЕКЛИ ОДНИМ І РОЗРІЗАЛИ ЧИ ДВА ОКРЕМО? НАПЕРЕД ДЯКУЮ!

Пекла два окремо.
 



#11 написав: tay (8 травня 2013 09:41)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 17
Галинко, дякую за рецепт. Пекла на Паску, ну дуже вже смачнющий!!! Буду пекти ще)))))


--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
 



#12 написав: Натонька (13 травня 2013 11:29)


Група: Адміністратор
Коментарів: 511
Дякую за рецептик! Пекла на свята. Коржі пекла інші, вишень мені було мало))) Брала морожені, чуть проварила з цукром, мені здається, що цікавіше б було їх витримати трошки в алкоголі. Цікавий такий.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#13 написав: Яілатан (13 травня 2013 14:15)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 7
І я пекла його на свята. Дуже смачний,чудове поєднання вишні і шоколаду!!! Крем я робила заварний, і додала маскарпоне. Мені сподобався.Вишні в мене теж морожені і проварені з цукром.
 



#14 написав: Galina_Nedomirko_ (13 травня 2013 17:16)


Група: Модератор
Коментарів: 182
Цитата: Натонька
мені здається, що цікавіше б було їх витримати трошки в алкоголі.

Слушна порада,Натонько..Пекла його вже двічі один раз із моченими вишнями,а другий з вишнями в своєму соці.То той з моченими,додає таку винну нотку,більше сподобався.Думаю,що треба таки в якомусь алкоголі трошки вишні таки потримати.
Натонько,а які коржі в тебе,бо такі рівненькі?
Цей пекла другий раз.

 



#15 написав: Натонька (13 травня 2013 17:55)


Група: Адміністратор
Коментарів: 511
в мене шифонові бісквіти, один ванільний, а другий від торта "Ейфорія"


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#16 написав: Танічка,Танюшка (15 травня 2013 11:42)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дякую за рецептик!!! Дуже смачний і найбільше сподобався з усіх тих, що пекла на свята!!! Ось такий він в мене вийшов-зліва.
 



#17 написав: YLIA.PUKACH (25 червня 2013 19:50)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 5

Цитата: Натонька
 


НАПИШІТЬ МЕНІ БУДЬ-ЛАСКА РЕЦЕПТ ТИХ БЕКВІТІВ ШИФОНОВИЙ І ЕЙФОРІЯ m0554
 



#18 написав: Лорі (19 липня 2013 11:44)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 28


Галинко, дуже часто пекла такий пляцок але без шоколаду, тепер спробую ще й з шоколадом. tongue
 



#19 написав: angelina (12 листопада 2013 22:21)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 17
Дуже смачнючий пляцок!!! Печу часто winked Я ще замість вишень даю часом чорнослив,і розріз суперовий і смак!!! Галя,ваші пляцки безподобні winked tongue Дуже дякую за рецепт!!! a0a
 



#20 написав: Galina_Nedomirko_ (13 листопада 2013 07:14)


Група: Модератор
Коментарів: 182
Цитата: angelina
Дуже смачнючий пляцок!!! Печу часто

Останнім часом теж часто його печу.
Цитата: angelina
Я ще замість вишень даю часом чорнослив,і розріз суперовий і смак!!!

Цікава ідея.Спробую.Дякую!!!
 



#21 написав: luba38aa (28 лютого 2014 15:34)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Дівчата а коричневі коржі треба пропитувати і цей крем під мастику підходить
 



#22 написав: Galina_Nedomirko_ (1 березня 2014 07:24)


Група: Модератор
Коментарів: 182
Цитата: luba38aa
Дівчата а коричневі коржі треба пропитувати

Трошки пропитую солодкою кавою з коньяком.
Цитата: luba38aa
цей крем під мастику підходить

Не знаю,швидше ні.Під мастику роблю тільки ганаш.
 



#23 написав: kosacjka (1 червня 2014 20:14)


Група: Кондитер
Коментарів: 6
І я пекла це вишнево-шоколадне задоволення. Дуже смачний. Тільки крем робила інший: пудинг заварила на вишневому соці.


--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
 



#24 написав: Galina_Nedomirko_ (1 червня 2014 21:48)


Група: Модератор
Коментарів: 182
Цитата: kosacjka
І я пекла це вишнево-шоколадне задоволення. Дуже смачний. Тільки крем робила інший: пудинг заварила на вишневому соці.

Справді,вийшла шоколадно-вишнева насолода.І крем гарного кольору. winked
 



#25 написав: kosacjka (1 червня 2014 23:53)


Група: Кондитер
Коментарів: 6
Цитата: Galina_Nedomirko_
І крем гарного кольору.


Нажаль фотоапарат не точно передав колір крему, він насправді получився ніжно-рожевого кольору, а на фото щось більше на кавовий схожий


--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
 



#26 написав: Galina_Nedomirko_ (14 вересня 2014 13:49)


Група: Модератор
Коментарів: 182
Пекла такий тортик у круглій тортівниці,цікавий і гарний розріз..Вишня мочена тут Коричневі коржі змінила на бісквітні.Смакота!!!
 



#27 написав: Natalyadiva (22 вересня 2014 17:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 156

Цитата: Galina_Nedomirko_
Пекла такий тортик у круглій тортівниці,цікавий і гарний розріз..Вишня мочена тут Коричневі коржі змінила на бісквітні.Смакота!!!

Галю, дуже пишний тортик вийшов. Теж хочу спробувати спекти.
 



#28 написав: Galina_Nedomirko_ (23 вересня 2014 09:14)


Група: Модератор
Коментарів: 182
Цитата: Natalyadiva
Галю, дуже пишний тортик вийшов. Теж хочу спробувати спекти.

Так,Наталочко,дуже добрий.Часто печу його.Як тільки звільнюсь трошки,напишу рецепт тих пишних,нових коричневих коржів. b5a
 



#29 написав: OLENKA_UA (24 грудня 2014 17:28)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Цитата: Galina_Nedomirko_
Дівчата а коричневі коржі треба пропитувати

Трошки пропитую солодкою кавою з коньяком.


А рецепт пишних коричневих коржів так і не написали c0220
 



#30 написав: Galina_Nedomirko_ (27 грудня 2014 22:06)


Група: Модератор
Коментарів: 182
Цитата: OLENKA_UA
А рецепт пишних коричневих коржів так і не написали

Забула...вибачаюсь.По цьому рецепту печу тут
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
sieciowe kamery ip
  Пише ixewe (Сьогодні, 15:13)
tania telewizja przemysłowa
  Пише eharal (Сьогодні, 10:50)
Najlepsza outsourcing usług medycznych
  Пише Laetitia (Сьогодні, 01:28)
Details For car - Where To Go
  Пише oronury (Учора, 19:16)
Bookeeng.com - система поиска и бронирования пансионов интернет
  Пише adavexiq (Учора, 17:00)
Trouble-Free Plans In car Around The USA
  Пише iqydovu (Учора, 14:40)
Innumerably mismatching wetted buffets.
  Пише ubitamy (Учора, 12:20)
Leasing samochodów nowych
  Пише icyqabe ()
м.Берегово Закарпатська обл.
  Пише Kum ()
Deciding upon Trouble-Free Programs In car
  Пише esezohoma ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 119
Гостей: 83
Користувачі: boxaccori, cxeyvcvuhej, zvwvivkrso, leopold_pikhtilevLAB, gvoyzjcssjb, borya.19788LAB, mzewzayfnsm, Kvitochka, gxpxykpntcy, nyoyxdrvdhr, butbreella
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100