Коричневі коржі:Яйця збити з цукром. Додати маргарин, борошно, какао, соду з оцтом.
Бісквіт:Білки збити з цукром, по одному додати жовтки, в кінці додати борошно з порошком, легко вимішати.
Крем:Масло збити з пудрою, повільно вливати молоко і збивати. В кінці додати трошки лимонного соку.
Складаємо:1.Бісквіт порізати на полоски (в мене 8,можна більше,щоб були тонші)
2.Коричневий корж змастити кремом,викласти 4 полоски бісквіту.
3.Між полосками викласти вишні.
4.Вишні полити шоколадом.
5.Змастити кремом.
6.Тепер на вишні викласти полоски бісквіту,а на бісквіт-вишні.
7.Поливаємо шоколадом вишні.
8.Змащуємо кремом і накриваємо другим коричневим коржем.