Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Тертий пляцок з повидлом
 

Тертий пляцок з повидлом

4 квітня, 2013  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Тертий пляцок з повидлом

500 г борошна – просіяти
5 жовтків
1 скл. цукру
250 г маргарину
2 ч. л. порошку до печива
1 ст. л. оцту
2 – 3 ст. л. какао

Начинка:
густе повидло з кислинкою – 1/2л (у мене було смачне абрикосове повидло, але зарідке – тому на маленькому вогні закип’ятила його з 2 ст. л. крохмалю).
5 білків
1 скл. цукру

Замісити пісочне тісто (в комбайні чи ножем), розділити на 3 частини, до однієї додати 2-3 ст.л. какао, поставити на пару годин в холодильник
Приготувати форму (велику прямокутну), викладати:
1 частина тіста (біла) – розтачати
2 частина (з какао) – потерти на грубій терці
Ложкою викласти акуратно повидло
Збити безе з білків та цукру – викласти на повидло
3 частина (біла) – потерти поверх білків
Пекти при темп-і 180° до готовності (50 – 60 хвилин). Вийняти після охолодження.

P.S. Тісто дуже крихке, тому я його не розтачувала, а пальцями розтягнула у формі для випічки, також можна розтачати на пергаменті і разом з папером викласти у форму.

Джерело: рецепт з маминого записника

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Кіра (4 квітня 2013 11:29)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
рецепт схожий на Пані Валевську яку я часто печу.......СМАКОТА! wink
 



#2 написав: Ксенічка (4 квітня 2013 15:51)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Смачненько так!! love
 



#3 написав: KASYA (13 травня 2013 22:00)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Тертий пляцок з повидлом




Дуже смачно! Дякую, Іра, за хороші рецепти!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#4 написав: Ірка-Шкірка (13 травня 2013 22:49)


Група: Модератор
Коментарів: 194
KASYA, на здоров'я love !!!

Кіра, Валевська не Валевська, а пляцок з мого дитинства - мама пекла його десь раз на тиждень smile
 



#5 написав: ОЛЕСЯ (13 травня 2013 23:06)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 401
Цитата: Ірка-Шкірка
пляцок з мого дитинства - мама пекла його десь раз на тиждень


Спасибі, що нагадала рецепт і дякую за підказку "смачне абрикосове повидло, але зарідке – тому на маленькому вогні закип’ятила його з 2 ст. л. крохмалю)".


--------------------
 



#6 написав: Ірка-Шкірка (13 травня 2013 23:29)


Група: Модератор
Коментарів: 194
ОЛЕСЯ, love
ага, нагадує начинку з пиріжків з Макдональдсу lol
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 59
Гостей: 50
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100