Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Тертий пляцок з повидлом
 

Тертий пляцок з повидлом

4 квітня, 2013  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Тертий пляцок з повидлом

500 г борошна – просіяти
5 жовтків
1 скл. цукру
250 г маргарину
2 ч. л. порошку до печива
1 ст. л. оцту
2 – 3 ст. л. какао

Начинка:
густе повидло з кислинкою – 1/2л (у мене було смачне абрикосове повидло, але зарідке – тому на маленькому вогні закип’ятила його з 2 ст. л. крохмалю).
5 білків
1 скл. цукру

Замісити пісочне тісто (в комбайні чи ножем), розділити на 3 частини, до однієї додати 2-3 ст.л. какао, поставити на пару годин в холодильник
Приготувати форму (велику прямокутну), викладати:
1 частина тіста (біла) – розтачати
2 частина (з какао) – потерти на грубій терці
Ложкою викласти акуратно повидло
Збити безе з білків та цукру – викласти на повидло
3 частина (біла) – потерти поверх білків
Пекти при темп-і 180° до готовності (50 – 60 хвилин). Вийняти після охолодження.

P.S. Тісто дуже крихке, тому я його не розтачувала, а пальцями розтягнула у формі для випічки, також можна розтачати на пергаменті і разом з папером викласти у форму.

Джерело: рецепт з маминого записника

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Кіра (4 квітня 2013 11:29)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 293
рецепт схожий на Пані Валевську яку я часто печу.......СМАКОТА! wink
 



#2 написав: Ксенічка (4 квітня 2013 15:51)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
Смачненько так!! love
 



#3 написав: KASYA (13 травня 2013 22:00)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Тертий пляцок з повидлом




Дуже смачно! Дякую, Іра, за хороші рецепти!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#4 написав: Ірка-Шкірка (13 травня 2013 22:49)


Група: Модератор
Коментарів: 194
KASYA, на здоров'я love !!!

Кіра, Валевська не Валевська, а пляцок з мого дитинства - мама пекла його десь раз на тиждень smile
 



#5 написав: ОЛЕСЯ (13 травня 2013 23:06)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 438
Цитата: Ірка-Шкірка
пляцок з мого дитинства - мама пекла його десь раз на тиждень


Спасибі, що нагадала рецепт і дякую за підказку "смачне абрикосове повидло, але зарідке – тому на маленькому вогні закип’ятила його з 2 ст. л. крохмалю)".


--------------------
 



#6 написав: Ірка-Шкірка (13 травня 2013 23:29)


Група: Модератор
Коментарів: 194
ОЛЕСЯ, love
ага, нагадує начинку з пиріжків з Макдональдсу lol
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ (Сьогодні, 11:09)
Жіночі роздуми...
  Пише Darka (Учора, 02:32)
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Вафельниця
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d ()
Таргани, мурашки, комарі - комашки шкідники
  Пише Тереза ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 100
Гостей: 81
Користувачі: TimothyNek, DimitarLic
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100