Тісто: 1 скл. цукру 4 жовтки 1 ч. л. амоняку 1 скл. сметани 2 ст.л. какао 3 скл. борошна 1 л вишень 1 п. кокосової стружки 4 білки 0,5 скл. цукру 1 п. вишневого киселю
Жовтки втерти з цукром. Амоняк розчинити в сметані додати борошно та замісити тісто, розділити на дві частини. До однієї додати 2 ст. л. какао і поставити в морозилку. Це тісто ділимо на 2 коржа.
Викладаємо біле тісто в форму,посипати кокосовою стружкою, викласти вишні та залити збитими білками білками: білки збити з цукром і поступово всипати вишневий кисіль. Потерти зверху тісто з какао. Пекти 1 год. Розмір форми 20*30 Крем Шарлот. Перекладати коричневим тістом до середини.
Джерело: Рецепт від знайомої
|