Інгредієнти для 12 штук
2 склянки борошна
1 ст. л. без верху порошка для випічки (розпушувача)
добра щіпка солі
3/4 склянки цукру
2 яйця
1 склянка молока
6 столових ложок олії або розтопленого вершкового масла
1 ч. л. ванільного екстракту
2 ст. л. "Nutella" (або просто какао)
В миску вбити яйця з молоком, масло і ваніль. До другої миски просіяти борошно з сіллю і порошок для випічки, змішати з цукром.
У середині зробити заглиблення, влити рідкі компоненти і скоренько не дуже акуратно все перемішати. Треба шоб залишились грудочки.
Розділити тісто навпіл. До одної додати "Nutella" (або какао) і перемішати, друга частина повинна бути біла.
В формочки викладати по столовій ложці світлого і темного тіста. Потім взяти паличку до шашлику чи вилку, та легенько перемішати тісто. Можна чайною ложкою по черзі викладати і зробити по 4 шари.
Випікати при температурі 200 градусів Цельсія протягом 20 хвилин.
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua
За рецепт дякую сайту http://arabeskawaniliowa.blogspot.com/