Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Пісні страви » Суп томатний з сочевицею
 

Суп томатний з сочевицею

30 березня, 2013  |  Коментів (4)  |  Рубрика: Пісні страви, Перші страви
 

Суп томатний з сочевицею

1 цибулина
2 шт. моркви
25 мл оливкової олії
1 картоплина
100 г червоної сочевиці
200 мл консервованих томатів
сіль
перець мелений
кріп

В каструлю вилити олію, поставити прогріватися, в цей час дрібно порізати цибулю, додати до олії, перемішати, протушити пару хвилин, поки цибуля побіліє і стане м'якенькою. Додати моркву, яку порізати кільцями. В мене булу дуже товства, тому я порізала півкільцями. Протушити все разом ще хвилин 5-7. Як морква стане м'якою - додати дрібно порізану картоплю та сочевицю. Залити все 1 літром гарячої води. Варити 20 хвилин. Потім вилити склянку томатів, кипне і додати спеції та зелень.
Від себе: з осені в мене було багато домашнього зеленого болгарського перцю, а зберігати ніде. Я його перемолола в пюре у блендері разом з морською сіллю, часничком та оливковою олією. Отримане пюре я заморозила в пластикових контейнерах, і тепер додаю у майже у всі страви. Не оминув перчик і цей суп. У піст сочевиця замінює м'ясний білок, вона смачна та поживна.

Смачного.

Джерело: Книга рецептів для мікрохвильових конвекційних парових печей Panasonic

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: KASYA (30 березня 2013 17:06)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Швидкий і поживний супчик. Дякую за ідею, бо не так давно відкрила для себе сочевицю і тепер досить часто з нею готую.


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#2 написав: Ксенічка (2 квітня 2013 18:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
Магда,смачненько так та суповенько!!Суп томатний з сочевицею дуже полюбляю і частенько готую.
 



#3 написав: Галиночка (3 квітня 2013 10:06)


Група: Кондитер
Коментарів: 20
Приглянувся цей супчик і якраз купила сочевицю, але маю питання її треба перед тим як варити замочевати як фасольку?
 



#4 написав: Магда (3 квітня 2013 21:36)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 73
Цитата: Галиночка
її треба перед тим як варити замочевати як фасольку?


Галиночка, ні замочувати не треба. Я беру червону сочевицю, вона дуже швидко вариться - хвилин за 20 точно буде готова, навіть розвариться, а є ще зелена сочевиця, то вона трішки довше буде варитися, але все рівно її замочувати не треба.


--------------------
Дрібниць не буває
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ (Сьогодні, 11:09)
Жіночі роздуми...
  Пише Darka (Учора, 02:32)
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Вафельниця
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d ()
Таргани, мурашки, комарі - комашки шкідники
  Пише Тереза ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 91
Гостей: 77
Користувачі: TimothyNek, DimitarLic
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100