Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Пісні страви » Суп томатний з сочевицею
 

Суп томатний з сочевицею

30 березня, 2013  |  Коментів (4)  |  Рубрика: Пісні страви, Перші страви
 

Суп томатний з сочевицею

1 цибулина
2 шт. моркви
25 мл оливкової олії
1 картоплина
100 г червоної сочевиці
200 мл консервованих томатів
сіль
перець мелений
кріп

В каструлю вилити олію, поставити прогріватися, в цей час дрібно порізати цибулю, додати до олії, перемішати, протушити пару хвилин, поки цибуля побіліє і стане м'якенькою. Додати моркву, яку порізати кільцями. В мене булу дуже товства, тому я порізала півкільцями. Протушити все разом ще хвилин 5-7. Як морква стане м'якою - додати дрібно порізану картоплю та сочевицю. Залити все 1 літром гарячої води. Варити 20 хвилин. Потім вилити склянку томатів, кипне і додати спеції та зелень.
Від себе: з осені в мене було багато домашнього зеленого болгарського перцю, а зберігати ніде. Я його перемолола в пюре у блендері разом з морською сіллю, часничком та оливковою олією. Отримане пюре я заморозила в пластикових контейнерах, і тепер додаю у майже у всі страви. Не оминув перчик і цей суп. У піст сочевиця замінює м'ясний білок, вона смачна та поживна.

Смачного.

Джерело: Книга рецептів для мікрохвильових конвекційних парових печей Panasonic

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: KASYA (30 березня 2013 17:06)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Швидкий і поживний супчик. Дякую за ідею, бо не так давно відкрила для себе сочевицю і тепер досить часто з нею готую.


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#2 написав: Ксенічка (2 квітня 2013 18:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Магда,смачненько так та суповенько!!Суп томатний з сочевицею дуже полюбляю і частенько готую.
 



#3 написав: Галиночка (3 квітня 2013 10:06)


Група: Кондитер
Коментарів: 20
Приглянувся цей супчик і якраз купила сочевицю, але маю питання її треба перед тим як варити замочевати як фасольку?
 



#4 написав: Магда (3 квітня 2013 21:36)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 71
Цитата: Галиночка
її треба перед тим як варити замочевати як фасольку?


Галиночка, ні замочувати не треба. Я беру червону сочевицю, вона дуже швидко вариться - хвилин за 20 точно буде готова, навіть розвариться, а є ще зелена сочевиця, то вона трішки довше буде варитися, але все рівно її замочувати не треба.


--------------------
Дрібниць не буває
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 22
Гостей: 18
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100