|
600 г говядини 1 банка консервованої квасолі 300 г квашеної капусти 4 - 5 картоплин 1 морква 1 цибулина 1 болгарський перець 1 ст. л. томатної пасти зелень сіль перець 2-3 зубчики часнику
М'ясо відварити. На олії підсмажити цибулину, додати натерту на грубій терці моркву і нарізаний перець , це все разом протушкувати. Додати томатну пасту, посолити і поперчити , протушити ще трошки. М'ясо витянути із бульйону і порізати його на кусочки, покласти назад у каструлю. Капусту порізати і додати в суп - варити 25 хвилин. Додати нарізану картоплю і варити 10 хвилин. Потім додати зажарку і проварити ще біля 5 хвилин, потім кладемо квасолю, додаємо спеції, заправляємо часником і зеленню. Накриваємо кришкою і даємо настоятися біля 25 хвилин. Смачного!
Джерело: Із сайту "Harch.ru"
|
|