Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Закуски » ДРІЖДЖОВИЙ ПАШТЕТ
 

ДРІЖДЖОВИЙ ПАШТЕТ

27 червня, 2014  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Закуски
 

ДРІЖДЖОВИЙ ПАШТЕТ

100 г масла або олії
2 великі цибулини
2х100г пачки дріжджів
100 г томатного соусу/домашньої аджики
4 яйця
0,5 ч.л. чи до смаку солі

Цибулю тонесенько порізати і склярувати у сковорідці (до прозорості) на маслі чи олії. Дріжджі розкрошити і всипати у сковорідку і відразу посолити. Дріжджі зріднуть. Варити на невеликому вогні помішуючи, поки не почнуть гуснути як домашній сир. Швиденько влити томатний соус, суміш знову стане рідкою і варити далі помішуючи, поки не загусне. За той час яйця збити легенько тріпачкою в окремій посудині і коли суміш почне гуснути, вилити на сковорідку і заварити. Можна додати чорного меленого перцю і гвоздики.
Тепер з історії рецепту. Оригінальний рецепт без томатного соусу, це я за роки багато експериментувала, навіть додавала печінковий паштет і т.д. Частувала мене тим паштетом багато років тому старенька пані, яку дівчиною в роки війни цей паштет спас від голоду. Вже згодом я побачила подібний рецепт у книзі дієтичного харчування для дітей та людей з хворим шлунком. Рецепт рекомендували як відживлюючий. У нашій родині він прижився як смачний ситний сніданок у час посту. І як лиш починається піст, я чую від сина – чи вже купила дріжджі. Купую 1 кг, що б там хто про мене не думав :) Частуйтеся, може посмакує і вам.

Джерело: Від знайомої

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (28 червня 2014 23:38)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
winked winked winked


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: лесендра (29 червня 2014 16:55)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 11
Який цікавий рецепт!!! А як на смак? Запах дріжджів чути?
 



#3 написав: Маруня (29 червня 2014 19:48)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 30
Ні запаху ні смаку дріжджів не чути і ніхто не вгадує, що воно таке, можете як ексклюзив і гостей почастувати, скажімо у тарталетках m05108
 



#4 написав: Тереза (30 червня 2014 18:06)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Класний паштет!!!незвичайний! amam
 



#5 написав: Вікторія Сабадаш (20 серпня 2014 19:16)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
Я приготувала. Дуже цікава консистенція, а головне - справді смачно. Боялась спочатку, тому готувала на пів порції. Діти їли, аж за вухами лящало. А це - найвища похвала tongue


--------------------
Якщо ви хочете сніданок у ліжко - спіть на кухні.
 



#6 написав: tetyana.jatziv (28 лютого 2015 20:15)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
Маруня, Дякую за рецепт. Дійсно дуже смачно, готувала паштет вже не раз. тільки ще від себе додала : коли маса вистигне то збиваю блендером виходить однорідна дуже класна консистенція. Покладу у холодильник і завжи є що на хліб намазати. До посту те що треба.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 37
Гостей: 33
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100