| 
 
1/2 скл. борошна1/2 скл. вівсяних пластівців
 1 яйце
 2 білки
 1/2 скл. цукру (можна трошки і менше цукру)
 1-3 ч. л. меду
 кефір
 порошок до печива
 яблука
 кориця
 ванільний цукор
 какао
 
 
 
 1.Білки з цукром збити +мед
 
 2.
 До збитих білків додати просіяне борошно і вівсяні пластівці, додати кефір до консистенції млинцевого тіста. Дати трошки настоятися до 30 хвилин щоб пластівці набухли.
 
 3.
 Порошок до печива розмішати з мукою і всипати в тісто вимішати добре
 
 4.
 За бажанням в тісто додати какао, корицю, ванільний цукор, усе гарно вимішати.
 
 5.
 Яблука почистити, нарізати дольками ( скропити лимонним соком щоб яблука не потемніли)
 
 6.
 Деко змастити олією поскладати яблука і залити тістом.
 випікати 30-40 хвилин в розігрітій духовці при температурі 180 градусів
 Джерело: http://vk.com/ranks?mid=16179535&ref=9 |