1/2 скл. борошна 1/2 скл. вівсяних пластівців 1 яйце 2 білки 1/2 скл. цукру (можна трошки і менше цукру) 1-3 ч. л. меду кефір порошок до печива яблука кориця ванільний цукор какао
1. Білки з цукром збити +мед
2. До збитих білків додати просіяне борошно і вівсяні пластівці, додати кефір до консистенції млинцевого тіста. Дати трошки настоятися до 30 хвилин щоб пластівці набухли.
3. Порошок до печива розмішати з мукою і всипати в тісто вимішати добре
4. За бажанням в тісто додати какао, корицю, ванільний цукор, усе гарно вимішати.
5. Яблука почистити, нарізати дольками ( скропити лимонним соком щоб яблука не потемніли)
6. Деко змастити олією поскладати яблука і залити тістом. випікати 30-40 хвилин в розігрітій духовці при температурі 180 градусів
Джерело: http://vk.com/ranks?mid=16179535&ref=9
|