|
Для коржів: 8 білків 3 жовтки 200 г цукру-пудри 200 г кокосу 200 г посічених горіхів 200 г родзинок 1 ч. л. порошку(з верхом) 1 ст. л. борошна
Бісквіт: 3 яйця 3 ст. л. цукру 3 ст. л. борошна
Шоколадна помадка: 150 г шоколаду 50-60 г масла
Крем: 1 б персиків (мала) 2 ванільні пудинги 5 жовтків 5 ст. л. цукру 1 пач. ванільного цукру 1 скл. води 300 г масла
2 п. персикової галяретки
Коржі: Білки збити з цукром,додати жовтки.Поступово додати решту продуктів.Спекти два коржі.
Бісквіт: Білки добре збити з цукром,додати жовтки,борошно.Спекти корж.
Шоколадна помадка: Розтопити шоколад на водяній бані,додати масло,перемішати.
Крем: Пудинги розвести водою,додати розтерті з цукром жовтки,добре розмішати,щоб не було грудочок. Сироп з персиків закип"ятити,додати суміш жовтків з пудингами,ваніль,заварити.Охолодити. Масло збити,додаючи заварену масу.
Перемащувати так: Бісквіт з обох боків змастити шоколадною помадкою. Корж злегка скропити солодкою кавою- крем, бісквіт- крем- корж. Верх трошки змастити кремом,викласти дольки персиків і залити галереткою. Галеретку заварити за інструкцією,взявши наполовину менше води. Смачного!!!
Джерело: Від знайомої з Однокласників
|
|