Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Кавовий з арахісом
 

Кавовий з арахісом

19 березня, 2015  |  Коментів (36)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Кавовий з арахісом

Форма 24-36
Тісто:
3 яйця
1 скл. цукру
1скл. сметани
0,5 б згущонки сирої
1 ст. л. розчинної кави
1 ч. л. соди+оцет
1 ч. л. амонію
3 ст. л. какао
2-2,5 скл. борошна
1скл. подрібненого арахісу
Крем:
масло
згущонка сира (можна варену)
1 ст.л розчинної кави
1-2 ст.л кипятку
1ст.л коньяку

Коржі:
Амоній розвести в сметані.
Яйця добре збити з цукром,збиваючи поступово додати згущонку, сметану з амонієм, какао, каву, соду погашену оцтом, борошно, арахіс. Тісто має бути як густа сметана. Розділити тісто на 3 частини і випікати 3 коржі на застеленій пергаментом формі.
Крем:
Каву залити кип’ятком і коньяком, розмішати до однорідності. Масло добре збити, поступово додати згущонку і по трошки додавати каву.
Прикрасити за бажанням.
Смачного!
P.S.Крем робила і з сирою, і з вареною згущонкою. Смачно в обох випадках. Вибачаюсь наперед, але масла скільки точно не скажу, бо пекла багато пляцків одночасно і крем робила на око (як завжди)

Джерело: Від весільної господині.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Grushka (19 березня 2015 22:28)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 10
мммм.. нова смакота!
дуже дякую, що ділитесь з нами вашими чудовими рецептами!! 3fb
 



#2 написав: Roksolana (20 березня 2015 01:09)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 67
файний тортик, хочеться попробувати, як думаєте, можна замінити амоній порошком до печива?


--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
 



#3 написав: Galina_Nedomirko_ (20 березня 2015 06:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Roksolana
файний тортик, хочеться попробувати, як думаєте, можна замінити амоній порошком до печива?

не знаю що вийде,але тісто буде іншим точно.
 



#4 написав: Марія Митник (20 березня 2015 09:07)


Група: Кондитер
Коментарів: 51
Ще раз ДЯКУЮ!!!

 



#5 написав: ole4ka (20 березня 2015 09:12)


Група: Кондитер
Коментарів: 16
о,я так давно чекала на цей рецепт! смакота! на свята випробую!


--------------------
у вас і у нас все буде гаразд!
 



#6 написав: tetyana.jatziv (20 березня 2015 09:27)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
Галино, ваші пляцки на висоті. Що б не пробувала все виходить супер. Велике дякую що ділитись з нами рецептами.
 



#7 написав: Galina_Nedomirko_ (20 березня 2015 09:38)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Дякую,дівчатка,печіть на здоров"ячко!
 



#8 написав: babiyoksana (20 березня 2015 11:11)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
А згущонка з бляшанки? Арахіс сирий чи підсушений (підсмажений)? Дякую.
 



#9 написав: Наталюня (20 березня 2015 11:42)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 88
Смакота мабуть неймовірна! Додала собі в записник! Дякую за рецепт! 3fb
 



#10 написав: Galina_Nedomirko_ (20 березня 2015 11:48)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: babiyoksana
А згущонка з бляшанки? Арахіс сирий чи підсушений (підсмажений)?

Так зі звичайної бляшаної баночки.Арахіс завжди підсмажую,до чого б не додавала,думаю всі так роблять.
 



#11 написав: Подоляночка (20 березня 2015 19:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 5
winked
Галю, як завжди на висоті!!!!!!!!!!!
Як би це на то весілля попасти, де твої торти дають? lol
А дечко яке за розміром?
 



#12 написав: Galina_Nedomirko_ (21 березня 2015 19:56)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Подоляночка
А дечко яке за розміром?

на початку рецепта написала-форма 24-36.
А таким гостям буду тільки рада. love
 



#13 написав: Лілія (22 березня 2015 00:08)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 19
Скажіть, будь ласка, а чим Ви зверху прикрасили? tongue
 



#14 написав: Galina_Nedomirko_ (22 березня 2015 17:38)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Лілія
Скажіть, будь ласка, а чим Ви зверху прикрасили?

Зверху помащений кремом,пописано шоколадом,посипано горіхами і шоколадними кульками.
 



#15 написав: Лілія (23 березня 2015 18:48)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 19
Galina_Nedomirko_,
Дякую, так просто і так гарно!!!
 



#16 написав: Тереза (23 березня 2015 21:34)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
О!!! це ж казкова смакота!!! love
 



#17 написав: Marta-18 (26 березня 2015 00:31)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Дякую за рецепт! winked Скажіть цього тіста не буде мало на 3 коржі?
 



#18 написав: Galina_Nedomirko_ (26 березня 2015 14:52)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Marta-18
Скажіть цього тіста не буде мало на 3 коржі?

Ні,не мало,але можна пекти у формі 20-30,тоді пляцок вищим буде.
 



#19 написав: Meri (7 квітня 2015 18:04)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 15
Який розмір стакана використовуєте 200 грам чи 250?
При якій температурі випікаєте коржі і скільки часу?
Горішки арахіс подрібнювати дуже дрібно?
Крем кращий з вареною чи сирою згущонкою?З сирою не буде крем рідким?
 



#20 написав: Galina_Nedomirko_ (9 квітня 2015 12:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Meri
Який розмір стакана використовуєте 200 грам чи 250?

250
Цитата: Meri
При якій температурі випікаєте коржі і скільки часу?

при 180,приблизно 15 хв,залежно від духовки
Цитата: Meri
Горішки арахіс подрібнювати дуже дрібно?

Не дуже дрібно,середньо.
Цитата: Meri
Крем кращий з вареною чи сирою згущонкою?З сирою не буде крем рідким?

Якщо добре масло,а не спред,крем рідким не буде.
Мені краще смакує з вареною згущонкою.
 



#21 написав: Iren (9 квітня 2015 21:38)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
А скажіть, будь ласка, чи можна просто змащувати бляшку і пекти без пергаменту?
 



#22 написав: Galina_Nedomirko_ (10 квітня 2015 07:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Iren
А скажіть, будь ласка, чи можна просто змащувати бляшку і пекти без пергаменту?

можна.То я так звикла,під усі коржі кладу пергамент.
 



#23 написав: Тигруля (13 квітня 2015 21:29)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 15
Дуже добрий тортик. Але в мене не така кількість крему ,як на фото.Брала 500 г масла і 1 баночку сирої згущонки
 



#24 написав: Iren (29 квітня 2015 14:39)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
Тортик смачний дуже! Пекла на свята. Тільки мені, здається, що в мене пляцки були трошки суховаті :( Просто Дивлячись на Ваше фото вони виглядають мякенькі чи як я люблю казати "мокрі" !
 



#25 написав: Ірця (30 квітня 2015 23:02)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 65
Дуже смачний пляцок winked Дякую за рецепт a0a
 



#26 написав: Galina_Nedomirko_ (1 травня 2015 14:51)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Iren
Тільки мені, здається, що в мене пляцки були трошки суховаті :(

Може пересушили?Тоді, можна було пропитати.


Цитата: Ірця
Дуже смачний пляцок

Іринко,апетитний шматочок!!! winked Рада,що засмакував.
 



#27 написав: byklyasv (28 червня 2015 14:03)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
Дуже вдячна Вам за рецепт !Пляцок просто суперовий!Були на хрестинах дитини,іли тортики різні.Але чоловік сказав ,що наш домашнвй на вихідні виявився найсмачніший!
 



#28 написав: Galina_Nedomirko_ (28 червня 2015 23:11)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: byklyasv
Дуже вдячна Вам за рецепт !Пляцок просто суперовий!Були на хрестинах дитини,іли тортики різні.Але чоловік сказав ,що наш домашнвй на вихідні виявився найсмачніший!

О,як файно!Радію,що вам засмакував.
 



#29 написав: byklyasv (19 липня 2015 23:11)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
І знову я до вас з подякою !!!Пекла знову цю смакоту.Таке вдале поєднання горіхів та кави з какао .... Це суперовий пляцок і до того ж він став найулюбленішим для мого чоловіка ....Вам величезне спасибі.Якщо вночі не з'ість останній шматочок love - сфотографую
 



#30 написав: Galina_Nedomirko_ (20 липня 2015 18:22)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: byklyasv
І знову я до вас з подякою !!!Пекла знову цю смакоту.Таке вдале поєднання горіхів та кави з какао .... Це суперовий пляцок і до того ж він став найулюбленішим для мого чоловіка ....Вам величезне спасибі.Якщо вночі не з'ість останній шматочок - сфотографую

Рада,що засмакував вам пляцок,бо я теж люблю його до кави.Дякую,Світланко,за відгук! b5a
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 70
Гостей: 57
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100