Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Білі ночі
 

Білі ночі

9 грудня, 2013  |  Коментів (58)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Білі ночі

Для коржів:
3 яйця
1 скл. цукру
1 скл. сметани
1 пач. маргарину
5-6 скл. борошна
1 ст. л. амонію

Крім того
2 ст. л. какао
50 г цукру
50 г масла

Для крему:
1 яйце
2 ст. л. борошна
250 г молока
400 г масла
200 г цукру-пудри

Форма 20-30 см
Коржі:
Амоній розвести у сметані.
Маргарин посікти з борошном,додати яйця,збиті з цукром і сметану з амонієм.
Розділити тісто на 2 частини.До однієї частини додати 2 ст.л какао,50 г масла і 50 г цукру. Замісити тісто як на вареники.
Кожну порцію тіста розділити на 9 кульок і поставити в холодильник на 12 год.

Білі ночі


Потім беремо чорну кульку,накладаємо зверху білу і розкачуємо.
Вийде 9 чорно-білих коржів.
Крем:
Яйце розтерти з борошном,додавши трошки молока.
Молоко закип'ятити,влити суміш яйця з борошном і заварити.Охолодити.
Масло збити з пудрою,додаючи по ложці холодну заварену масу.

P.S. Крем робила Шарлот, масла пішло більше, приблизно 550 г.
Виходить височенький пляцок, швидше як торт.

Джерело: Рецепт від сільської господині

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: oksana d (9 грудня 2013 16:54)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Як завжди winked
 



#2 написав: Наталя82 (9 грудня 2013 17:03)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
Дуже гарний пляцок, дякую за рецепт.
 



#3 написав: Roksolana (9 грудня 2013 17:05)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 67
Вав! Нема слів, красота і смакота!!! a0a


--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
 



#4 написав: Тереза (9 грудня 2013 17:11)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Пляцок-бомбезний!!!Я про такий навіть не чула,напевно дуже смачний! m0554 Дякую!
 



#5 написав: Galina_Nedomirko_ (9 грудня 2013 17:19)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Дякую,дівчата,пляцок смачний і цікавий,печіть,пробуйте.А краще,заходьте на каву.
 



#6 написав: nadiya (9 грудня 2013 17:20)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 28
я думала спочатку, що це Спартак.. а тут така красота.. Скоро багато свят, буде нагода спробувати.


--------------------
Радій життю, бо тільки раз дається..
Цінуй його так невловиму мить.
І поки серце ще у грудях б’ється,
Нехай Господь тебе благословить! :)
 



#7 написав: Galina_Nedomirko_ (9 грудня 2013 18:02)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: nadiya
я думала спочатку, що це Спартак

Так схожий на Спартак.Але, як придивитись на фото, видно чорно-білі коржі.
 



#8 написав: Ірка-Шкірка (9 грудня 2013 18:08)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Гарний пляцок в розрізі - може, спробую на свята!!!
Дякую за рецепт!!!
 



#9 написав: nadiya (9 грудня 2013 18:10)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 28
Галя-Ви справжня майстриня.. ваші пляцки на найвищому рівні :)

Буду на свята дивувати дорогу родину :)


--------------------
Радій життю, бо тільки раз дається..
Цінуй його так невловиму мить.
І поки серце ще у грудях б’ється,
Нехай Господь тебе благословить! :)
 



#10 написав: Darka (9 грудня 2013 20:44)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Пляцок дуже зацікавив,на свята спечу. m0554 .Галя а на каву обовязково заїду m05108 ,думаю що в любий день застану смачного пляцка. m05004


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#11 написав: Майя Шутенко (9 грудня 2013 21:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Надзвичайний пляцок!!!!
 



#12 написав: Valentyna (9 грудня 2013 22:27)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 58
what дуже гарно, Галю, дуже, а що смачно, то і не сумніваюся, спробую, обов"язково friends
 



#13 написав: mms-ka (9 грудня 2013 22:28)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 7
Такого ще точно не пекла. На вигляд- суперовий тай на смак напевне. Дякую, Галю. І всім іншим господарочкам дякую за чудові рецепти. Хоч коментую мало та заходжу сюди кожного дня і тягну звідси все смачненьке t0292
 



#14 написав: ОЛЕСЯ (10 грудня 2013 01:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 397
Стільки смачних пляцків. І усі хочеться спробувати


--------------------
 



#15 написав: оксана (10 грудня 2013 09:27)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 8
І я вже чекала на цей рецепт, так цікаво було. Тепер вже хочу спекти і спробувати
 



#16 написав: Іванка (10 грудня 2013 10:26)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
Дякую за гарний рецепт cd Бо як каже мій кум,що солодке на кльоші це лице господині на гостині laughingВкотре переконуюсь, що нові рецепти - добрі забуті старі
 



#17 написав: Ксенічка (11 грудня 2013 01:46)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Галиночко, ото ти таку красу гарненьку нам припіднесла!!!
Цитата: Іванка
солодке на кльоші це лице господині на гостині

До слів цікавих Іванчиного кума додам що твої кулінарні солоденькі витвори завжди вражають своєю цікавинкою та шедевральним виконанням!! Дякую за рецептика!! Скористаюсь неодмінненько!!!
 



#18 написав: olya-olya1978 (11 грудня 2013 12:29)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 5
Галина, прекрасний пляцок! Як завжди дуже красиво і звичайно смачно!!!!І для особливо обдарованих - поясніть будь ласка: це в підсумку 9 коржів всього вийде?
 



#19 написав: Galina_Nedomirko_ (11 грудня 2013 19:48)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: olya-olya1978
це в підсумку 9 коржів всього вийде?

Так,вийде 9 коржів.
 



#20 написав: olya-olya1978 (11 грудня 2013 19:53)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 5
дякую
 



#21 написав: KASYA (11 грудня 2013 20:17)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Цитата: ОЛЕСЯ
Стільки смачних пляцків. І усі хочеться спробувати


Ой як хочеться, свята тільки розпочнуться, а тоді буде отак - m05002


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#22 написав: ssaazzoonn (12 грудня 2013 10:23)


Група: Кондитер
Коментарів: 160
СУПЕРСЬКИЙ !!!!!!!!!!!!!!!!!! winked winked winked
 



#23 написав: Кіра (12 грудня 2013 11:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
в розрізі схожий на Поцарапаний торт))) смачно!
 



#24 написав: irunacom (12 грудня 2013 14:47)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 18
а підкажіть на яку форму розраховувати
 



#25 написав: Galina_Nedomirko_ (12 грудня 2013 17:36)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: irunacom
підкажіть на яку форму розраховувати

Пекла у формі 20*30,ще буду експерементувати,бо досить високий вийшов.Спробую ще тісто розділити на 8 частин і спекти у більшій формі,якраз маю замовлення на Миколая.
 



#26 написав: оксана (13 грудня 2013 21:27)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 8
Вчора вже спекла цей пляцок на сьогодні, йшли в гості на іменини. Всім сподобався. Буду ще пекти. Дякую за рецепт
 



#27 написав: Galina_Nedomirko_ (13 грудня 2013 21:43)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: оксана
Всім сподобався. Буду ще пекти. Дякую за рецепт

Дуже рада,що сподобався. what
 



#28 написав: Мусічка (14 грудня 2013 21:46)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
Пляцок надзвичайний і без сумніву дуже смачний. Галинко прошу підказати в якому вигляді масло додавати (розтоплене, м"яке чи ще якесь). Дякую.
 



#29 написав: Galina_Nedomirko_ (15 грудня 2013 05:53)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Мусічка
в якому вигляді масло додавати (розтоплене, м"яке чи ще якесь)

То мова йде про тих 50 г масла до темного коржа? Додавала м"яке.
 



#30 написав: інна (15 грудня 2013 18:16)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 8
я теж уже його пекла,пляцок смачний дякую що поділилися рецептом 3fb
а які мають бути коржі коли спечуться в мене були тверді, і мені було замало крему,робила на 500 грам масла і півлітра молока
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 42
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100