–ецепти
 
ћи на FaceBook | ћи в Pinterest |
 
лог≥н :
пароль :
–еЇстрац≥€ на сайт≥
Ќагадати пароль?
 
–ецепти » ¬ип≥чка » ѕл€цки (вип≥чка «ах≥дноњ ”крањни) » ∆ар-птиц€
 

∆ар-птиц€

13 травн€, 2013  |   омент≥в (13)  |  –убрика: ¬ип≥чка » ѕл€цки (вип≥чка «ах≥дноњ ”крањни)
 

∆ар-птиц€

ƒл€ т≥ста:
2 €йц€
50 г маргарину
200 г цукру
1 скл. молока
2 ч. л. амон≥ю
борошна, ск≥льки забере
2 ст. л какао

 рем:
400 г молока
3 жовтки
300 г цукру
3 ст. л. борошна
400 г масла

ƒл€ т≥ста:
яйц€ розтерти з цукром, додати м'€кий маргарин, молоко з амон≥Їм, трохи борошна.
“≥сто розд≥лити на 2 частини. ƒо одн≥Їњ додати какаю ≥ дом≥сити борошна. «ам≥сити т≥сто, легше €к на вареники.
≤ б≥ле, ≥ коричневе т≥сто розд≥лити на 4 частини.
–озкачувати €к на —партак ≥ випекти 4 б≥л≥ ≥ 4 коричнев≥ корж≥.

ƒл€ крему:
∆овтки розтерти з цукром ≥ борошном,додати 150 г молока.–ешту молока поставити на вогонь, €к закипить, вилити розведен≥ жовтки. ѕост≥йно пом≥шуючи, заварити,щоб загуст≥ло. ќхолодити.
«бити масло,додаючи по ложц≥ холодну заварену масу.
ѕеремащувати,чергуючи б≥л≥ ≥ коричнев≥ корж≥.

P.S. ‘орма 20*30

ƒжерело: ≤з записника.

—подобавс€ рецепт? ѕод≥лись з ближн≥ми:
 

—хож≥ рецепти:

 

#1 написав:  анарейка (13 травн€ 2013 14:09)


√рупа: Vip-кухар
 оментар≥в: 143
спокусливо вигл€даЇ, треба спробувати
 



#2 написав: “ереза (13 травн€ 2013 17:25)


√рупа:  ондитер
 оментар≥в: 626
ѕл€цок-бомбезний!!!д€кую за рецепт!!!‘ото-клас!!!
 



#3 написав: Galina_Nedomirko_ (13 травн€ 2013 17:40)


√рупа: Vip-кухар
 оментар≥в: 177
÷итата: “ереза
‘ото-клас!!!

якраз фото не дуже вдале.Ќасправд≥ вигл€дав краще.“акий €к —партак,т≥льки чорн≥ ≥ б≥л≥ корж≥,а крем жовтенький,бо на жовтках.
¬загал≥ то дешевий пл€цок.
 



#4 написав: KASYA (13 травн€ 2013 21:40)


√рупа:  ондитер
 оментар≥в: 361
÷итата:  анарейка
спокусливо вигл€даЇ, треба спробувати


ј√ј!


--------------------
≤нколи серце бачить те, що не видно очам
 



#5 написав: Darka (14 травн€ 2013 03:56)


√рупа: Vip-кухар
 оментар≥в: 677
ўо тут казати,пробувати треба love. Ћюблю так≥ пл€цки з тонкими коржами,завжди гарно вигл€дають в розр≥з≥.


--------------------
 оли береш наповн€ютьс€ руки,коли в≥ддаЇш наповн€Їтьс€ серце.
 



#6 написав: gutka (14 травн€ 2013 20:54)


√рупа: Vip-кухар
 оментар≥в: 163
такий смачний вигл€д winked
 



#7 написав:  сен≥чка (15 травн€ 2013 13:47)


√рупа: Vip-кухар
 оментар≥в: 839
ƒуже красивий маЇ вигл€д пл€цочок!!!√алинко, д€кую !!
 



#8 написав: ћай€ Ўутенко (17 травн€ 2013 19:28)


√рупа: Vip-кухар
 оментар≥в: 177
√алинко!!!ѕл€цок-супер,така вже солодка спокуса) tongue
“и ћайстрин€ -золот≥ руки love,
ƒл€ “ебе-подарунок)

 



#9 написав: kosacjka (1 червн€ 2014 19:48)


√рупа:  ондитер
 оментар≥в: 6
√ал€, пекла € ¬ашу жар птицю вже багато раз≥в. ¬с≥м дуже подобаЇтьс€. “≥льки крем € даю ≥нший: масло + сметана + цукор + с≥к лимона.  орж≥ гарно пропитуютьс€ ≥ торт маЇ приЇмну кислинку


--------------------
ћене звати ќл€ ≥ до мене звертатись на "ти"
 



#10 написав: Galina_Nedomirko_ (1 червн€ 2014 21:45)


√рупа: Vip-кухар
 оментар≥в: 177
÷итата: kosacjka
√ал€, пекла € ¬ашу жар птицю вже багато раз≥в. ¬с≥м дуже подобаЇтьс€.

–ада,ќл€,що сподобавс€ тоб≥ пл€цок. wink
÷итата: kosacjka
“≥льки крем € даю ≥нший: масло + сметана + цукор + с≥к лимона.  орж≥ гарно пропитуютьс€ ≥ торт маЇ приЇмну кислинку

ќл€,€кщо можеш,розкажи про порц≥њ ≥ €к готувати такий крем.
 



#11 написав: kosacjka (1 червн€ 2014 23:48)


√рупа:  ондитер
 оментар≥в: 6
÷итата: Galina_Nedomirko_
ќл€,€кщо можеш,розкажи про порц≥њ ≥ €к готувати такий крем.


ѕропорц≥€ така: 2 пачки сметани ≥ 2 пачки масла, цукор ≥ с≥к лимона на смак. —метану беру магазинну. √оловне щоб ≥ масло ≥ сметана були к≥мнатноњ температури. «биваю м≥ксером масло, додаю цукрову пудру, а пот≥м не перестаючи збивати вливаю з пачки сметану, додаю с≥к лимона до смаку (залежить в≥д кислоти сметани).  олись сметану в≥дц≥джувала, але пот≥м зрозум≥ла, що у поЇднанн≥ з маслом це робити не потр≥бно.  рему получаЇтьс€ досить багато, але це так треба.  рем практично весь впитуЇтьс€ у корж≥, вони трохи розбухають ≥ просто тануть у рот≥.

я ц≥ корж≥ деколи напечу багато, трохи п≥дсушу, а пот≥м складаю у пакетик ≥ вони довго можуть збер≥гатис€, а пот≥м раз - хтось просить солоденького, а € раз-раз перемастила, в≥н трошки посто€в ≥ десь пропав tongue lol

ƒуже люблю цей пл€цок в≥н гарно тримаЇ форму ≥ легко переносить люб≥ транспортуванн€ на люб≥ в≥дстан≥.

ўе раз д€кую за чудовий рецепт a0a


--------------------
ћене звати ќл€ ≥ до мене звертатись на "ти"
 



#12 написав: Galina_Nedomirko_ (2 червн€ 2014 19:09)


√рупа: Vip-кухар
 оментар≥в: 177
ƒ€кую,ќлечко,за крем,спробую. a0a
 



#13 написав: Ќатал≥€ (25 березн€ 2016 11:07)


√рупа: ¬≥дв≥дувач≥
 оментар≥в: 5
≤ € роблю такий крем в≥н в мене з "ћонастирськоњ хати"
приблизно 600 гр. сметани жирн≥сть хоча б 30 % €кщо з магазину можна комб≥нувати магазинна + сепараторна (або магазинну трошки на марлю дати стекти)
цукор-пудра 200 гр
масло 300 гр
лимонний с≥к 2 ст. л ≥ пробувати можна ще додавати
 



≤нформац≥€
"√ост≥" не можуть коментувати дану новину.



Ќј¬≤√ј÷≤я ѕќ —ј…“”
 
ќголошенн€
 
Ќове на форум≥
 
ѕрогноз –азвити€ Ёкономики ”краины Ќа 2023 √од
  ѕише Veronaiik ()
√ороскоп ƒл€ ”крањни Ќа 2023 –≥к
  ѕише Veronalaf ()
https://casinos-brasil.github.io/
  ѕише IsaacBiofs ()
https://casinos-brasil.github.io/
  ѕише IsaacBiofs ()
https://telegra.ph/Igra-clash-of-pirates-otzyvy-12-17#–Ш–≥—А–∞ clash o
  ѕише IsaacBiofs ()
https://telegra.ph/Novye-bk-s-bezdepozitnym-bonusom-ili-fribetom-12-15
  ѕише IsaacBiofs ()
продвижение сайт
  ѕише IsaacBiofs ()
¬ершки 33%
  ѕише Ќатонька ()
√арн≥ книжки дл€ д≥тей
  ѕише ќЋ≈—я ()
ќг≥рочки з кетчупом "„ил≥"
  ѕише ole4ka ()
«араз на сайт≥
 
¬сього на сайт≥: 13
√остей: 6
 ористувач≥: - в≥дсутн≥
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua ¬с≥ права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100