|
Для тіста: 2 яйця 50 г маргарину 200 г цукру 1 скл. молока 2 ч. л. амонію борошна, скільки забере 2 ст. л какао
Крем: 400 г молока 3 жовтки 300 г цукру 3 ст. л. борошна 400 г масла
Для тіста: Яйця розтерти з цукром, додати м'який маргарин, молоко з амонієм, трохи борошна. Тісто розділити на 2 частини. До однієї додати какаю і домісити борошна. Замісити тісто, легше як на вареники. І біле, і коричневе тісто розділити на 4 частини. Розкачувати як на Спартак і випекти 4 білі і 4 коричневі коржі.
Для крему: Жовтки розтерти з цукром і борошном,додати 150 г молока.Решту молока поставити на вогонь, як закипить, вилити розведені жовтки. Постійно помішуючи, заварити,щоб загустіло. Охолодити. Збити масло,додаючи по ложці холодну заварену масу. Перемащувати,чергуючи білі і коричневі коржі.
P.S. Форма 20*30
Джерело: Із записника.
|
|