Нотаточка десята Хвороба – це час, коли ти можеш оцінити наскільки є важливою для оточуючих людей у своєму житті. Можна відчути наскільки тебе люблять, потребують і хочуть бачити. Це час, коли фальшиві посмішки просто викликають нудоту. Так, світ не любить людей із носовими хустинками і температурою тіла +37.2 Скрізь потрібні лише здорові, усміхнені та гарні… Але хворіти корисно, бо тільки тоді починаєш розуміти, що щось робиш не так із своїм життям… Або існують люди, на яких більше не варто витрачати часу. Писати більше з цього приводу – марно. Хто хотів – той уже зрозумів напрямок моїх думок. Єдине, що залишається – моє побажання усім хворим: розставте крапки над “і” в іменах тих людей, з якими (не)хочете бути надалі. І поставте крапку в історії своєї хвороби. Я впевнена, що і перше, і друге є взаємозалежним
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівочко, велика Вам дяка , що нагадуєте про звичайні людські цінності, змушуєте зупинитись і поглянути на нашу буденність ось тим СПРАВЖНІМ поглядом. Дякую!!!!
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Здається дозріла, щоб почати час від часу викладати свої рецептики :) Усі мої рецепти такі, щоб по можливості якнайменше часу приділити їх приготуванню
Ластівчині трояндочки Беру листкове тісто (зазвичай "Левада"), ріжу на смужки, ковбасу (брала Салямі, Довбушську) ріжу якнайтонше. викладаю на тісто і згортаю рулетики, кінець трошки прищипнула. Дуже добре коли ковбаска трішки виступає з тіста. Складаю на застелену пергаментом бляшку, можна змастити яйцем і в духовку. Подаю з бульйончиком, грибною юшкою.
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
О, я перша посмакую... Ластівочко, дякую за оригінальний рецепт, такий начебто простий, а дуже гарний на вигляд. Можна здивувати своїх гостей. Беру на озброєння.
Ластівчина бараболька Беремо барабольку - середню на четверо, малу на двоє. Складаємо в каструлю, заливаємо водою, варимо до того моменту поки зверху буде біла піна, відливаємо, викидаємо на рушник і промокуємо трошки від вологи(не лінуватись це робити, бо ефект буде не той, що треба). Беремо бляшку, на дно - трошки олії, висипаємо бараболі на бляшку і в духовку на великий вогонь(!). Через пару хвилин помішати. Бараболька буде рожева і мякенька. Як зготується - посипаю сіллю і часником(часник - за бажанням). Страва готується дуже швидко і поки ваші гості будуть розглядати альбоми чи дарувати подарунки дітям, бараболька вже буде готова. Тут два секрети: не полінуватись промакнути вологу і сильний вогонь в духовці
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Наскільки сильним він має бути? Більше ніж 200 градусів? - в мене електрична духовка.
от за електричну я не знаю, треба експериментувати
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого