Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Ластівчині нотатки.
Ластівка
23 вересня 2011 19:55
Повідомлення #61


Голова профкому
  • 51

Репутація: 916
Група: Модератор
Повідомлень: 1839
Реєстрація: 27.04.2010

ICQ:--

Бали: 2171
Нотаточка десята Хвороба – це час, коли ти можеш оцінити наскільки є важливою для оточуючих людей у своєму житті. Можна відчути наскільки тебе люблять, потребують і хочуть бачити. Це час, коли фальшиві посмішки просто викликають нудоту.
Так, світ не любить людей із носовими хустинками і температурою тіла +37.2
Скрізь потрібні лише здорові, усміхнені та гарні…
Але хворіти корисно, бо тільки тоді починаєш розуміти, що щось робиш не так із своїм життям…
Або існують люди, на яких більше не варто витрачати часу.
Писати більше з цього приводу – марно.
Хто хотів – той уже зрозумів напрямок моїх думок. Єдине, що залишається – моє побажання усім хворим: розставте крапки над “і” в іменах тих людей, з якими (не)хочете бути надалі. І поставте крапку в історії своєї хвороби. Я впевнена, що і перше, і друге є взаємозалежним

--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
23 вересня 2011 20:07
Повідомлення #62


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Ластівочко, велика Вам дяка , що нагадуєте про звичайні людські цінності, змушуєте зупинитись і поглянути на нашу буденність ось тим СПРАВЖНІМ поглядом. Дякую!!!!

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Ластівка
24 грудня 2011 15:37
Повідомлення #63


Голова профкому
  • 51

Репутація: 916
Група: Модератор
Повідомлень: 1839
Реєстрація: 27.04.2010

ICQ:--

Бали: 2171
Здається дозріла, щоб почати час від часу викладати свої рецептики :)
Усі мої рецепти такі, щоб по можливості якнайменше часу приділити їх приготуванню:t0242:

Ластівчині трояндочки
Беру листкове тісто (зазвичай "Левада"), ріжу на смужки,
ковбасу (брала Салямі, Довбушську) ріжу якнайтонше.
викладаю на тісто і згортаю рулетики, кінець трошки прищипнула. Дуже добре коли ковбаска трішки виступає з тіста. Складаю на застелену пергаментом бляшку, можна змастити яйцем і в духовку. Подаю з бульйончиком, грибною юшкою.



--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
24 грудня 2011 15:55
Повідомлення #64


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Цитата: Ластівка
Ластівчині трояндочки

О, я перша посмакую...
Ластівочко, дякую за оригінальний рецепт, такий начебто простий, а дуже гарний на вигляд. Можна здивувати своїх гостей. Беру на озброєння. :t0242:
Перейти на початок сторінки
Ластівка
24 грудня 2011 15:57
Повідомлення #65


Голова профкому
  • 51

Репутація: 916
Група: Модератор
Повідомлень: 1839
Реєстрація: 27.04.2010

ICQ:--

Бали: 2171
Ластівчина бараболька
Беремо барабольку - середню на четверо, малу на двоє. Складаємо в каструлю, заливаємо водою, варимо до того моменту поки зверху буде біла піна, відливаємо, викидаємо на рушник і промокуємо трошки від вологи(не лінуватись це робити, бо ефект буде не той, що треба). Беремо бляшку, на дно - трошки олії, висипаємо бараболі на бляшку і в духовку на великий вогонь(!). Через пару хвилин помішати. Бараболька буде рожева і мякенька. Як зготується - посипаю сіллю і часником(часник - за бажанням). Страва готується дуже швидко і поки ваші гості будуть розглядати альбоми чи дарувати подарунки дітям, бараболька вже буде готова. Тут два секрети: не полінуватись промакнути вологу і сильний вогонь в духовці


--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
Перейти на початок сторінки
galalviv
24 грудня 2011 18:49
Повідомлення #66


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Цитата: Ластівка
і сильний вогонь в духовці

Наскільки сильним він має бути? Більше ніж 200 градусів? - в мене електрична духовка.
Перейти на початок сторінки
наталька
24 грудня 2011 19:15
Повідомлення #67


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
Ластівка,
це теж шось типу експрес кулінарії?, обов*язково візьму на озброєння!

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
Ластівка
24 грудня 2011 19:40
Повідомлення #68


Голова профкому
  • 51

Репутація: 916
Група: Модератор
Повідомлень: 1839
Реєстрація: 27.04.2010

ICQ:--

Бали: 2171
Цитата: galalviv
Наскільки сильним він має бути? Більше ніж 200 градусів? - в мене електрична духовка.

от за електричну я не знаю, треба експериментувати

--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
Перейти на початок сторінки
utya
24 грудня 2011 20:03
Повідомлення #69


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
дівчата - підтверджую - КАРТОПЛЯ СУПЕР. швидко, класно, смачно.... і стільки її можна зїсти... :amam:

У мене електрична духовка.... ставлю температуру 200 градусів
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
24 грудня 2011 21:13
Повідомлення #70


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Цитата: Ластівка
Ластівчина бараболька

О, це така смакота, на вечерю вже смакували, аж за вухами лящало. Ластівочко, від усіє сім'ї дякуємо за смачнющий рецепт.


Цитата: galalviv
Більше ніж 200 градусів? - в мене електрична духовка.


Пекла в електричній духовці при 250 градусів.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 07:55

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 41
Гостей: 31
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100