Цитата: Solka
Майєчко, яку ж красу ти приготувала - салатик прикрашений просто майстерно! А фотографії які - можна милуватись хоч цілий день
Цитата: oksana d
Дуже люблю заходити до Вас в гості! На Вашій кухоньці дуже затишно і смачно! А кожна нова страва просто фантастична!
Щиро вдячна всім,хто забігає до мене на кухоньку,готує за моїми рецептами і пише такі теплі слова!!
Заходьте,завжди дуже рада Вам,дорогі дівчатка!!
Сьогодні готувала одну смакоту,спробувала у знайомої і смак рибки мене зачарував,її можна споживати як гарячою,щойно спеченою,так і холодною
Риба святкова1 кг філе риби-хек,телапія,
1 лимон
спеції за смаком200гр.твердого сиру
2 пачки майонезу
1 яйце
кріп
0,5 кг грибів
3 цибулини
1 помідор
ананаси шматочками 1 склянка
ПриготуванняРибне філе розморозити і замаринувати на ніч у спеціях:сіль,цукор,перець,коріандр,-на Ваш смак і полити соком одного лимона.
Підсмажити на олії порізані шампіньйони з цибулею до рум"яної шкірочки;
Промариновану рибку відцідити від зайвої рідини , порізати на порційні шматочки і викласти на дечко,змащене олією.Зверху покрити кожен шматочок тоненькою сіточкою майонезу,покласти на кожен по 1 ст.л. підсмажених грибів і акуратно покрити заливкою,по1 ст.л.,
Заливку готувати так:
1 пачка майонезу
200 гр сиру потертого на грубу терку
1 яйце
порізаний кріп
Все гарно збити і додати порізаний кубиками помідор без соку і рідини,щоб шматочки його зберегли форму .
Ставимо рибу на 20 хвилин до духовки,сирні "шапочки"над рибкою стануть ледь рум"яними і пухкими.
Готову страву прикрасити ананасами і гілочками кучерявої петрушки,у мене кріп
Запрошую,пригощайтеся!!!!