Цитата: ssaazzoonn
Майєчко! Ваш рецепт - як завжди -ЧУДОВИЙ!!
Цитата: Іванка
Ваші пасочки неперевершені , гарні яскраві фото,детальний перепис +
Цитата: Татка
Майя Шутенко, ваша паска, а зрештою як і ваша сторінка, така сонячна тепла, сюди хочется заходити знову і знову.
Дорогі дівчатонька!!
Дякую за теплі коментарі і плюсики!
Вдячна,що готуєте і печете за моїми рецептами.В цьому році я пекла Пасочок подвійну порцію .Один з нових переписів,який я випробовувала також цього року,-дуже сподобався.Фоток багато,тому відразу всі не могла загрузити і показати Вам.
Ось
Пасочка ароматна,запрошую скуштувати і записати рецепт.Успіх -гарантую!!!
газета"Кухарочка"-№4,2003,автор пані Галина Паламарчук м.Київ
Для приготування потрібно3 склянки молока
до 12 склянок борошна
50 гр.дріжджів
7 яєць
2 склянки цукру
1 ч.л.солі
0,5 склянки рафінованої олії
0,5 склянки родзинок
1 пакетик ванільного цукру
2 краплі трояндової олії
0,1гр. кардамону для аромату
Розвести опару з теллого молока,3 склянок борошна і дріжджів.
Поставити у тепле місце,щоб підходило
Ретельно розтерти чи збити міксером 5 жовтків і 2 яйця з 2 склянками цукру 1 ч.л. солі.,ваніллю і трояндовою олією.
Коли опара підніметься,додати до неї розтерті жовтки,олію,та решту борошна,8-9склянок.Зважайте,щоб тісто не було надто тугим.
Старанно вимісити його,місити не менше ніж півгодини,додати родзинки і залишити на ніч у теплому місці,не забувайте вночі вставати і вимішувати тісто,а то буде як у казці"Тісто..втече"
Вимісити тісто вранці і дати йому полежати
Готове тісто розкласти по формочкам,змащеним вершковим маслом і застелених промасленим папером.Накрийте рушником і дайте тісту підрости,щоб воно заповнило форми майже до країв,поверхня Пасок вкрилася бульбашками і від дотику"ходить"
Змастити яйцем і випікати 1 годину на повільному вогні.
Смачного!
Мої коментаріКардамону не додавала;
Я додала
1 ст.л. вершкового масла і 1 ст.л. сметани;- в рецепті масла немає,але це не погіршує смак цієї пухкої і ніжної Пасочки
Я пекла Пасочки вранці,тож вимішувала 3 рази кожну годину.
Паски гарно підходять,тісто слухняне,поверхня у виробів не розпливається ,а росте шапочкою вверх.
Поверхня Пасочок виходить гладенькою і рівною,не тріскає,я не прикрашала,щоб видно було