--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Улянко, дякую! Іруся, часу небагато(потерти фрукти-овочі, все перемішати), а ще в мене нині помічниця вдома! питала доця, "що означає неретельно перемішати, чи то так що всюди розбризкано-нахляпано має бути"? так мене розсмішило це питання
Вчора так захотілося ввечір чогось зігріваючого :) дуже люблю глінтвейн. а тут на очі попався цей перепис напою з білим вином. Сперечалися з чоловіком, що глінтвейн готується тільки з червоним вином, то ж спробувала з цікавості, вийшло смачно-ароматно! Отже, рекомендую, підходить і до новорічного столу.
Глінтвейн з яблуками і апельсинами
1 пляшка сухого вина (Каберне, Мерло...) 2-3 яблука 2 апельсина 1 палочка кориці зерна кардамону(у мене не було) гвоздика, мускатний горіх, імбир--по щіпці 250 мл води 40г коричневого цукру
З води і спецій зварити сироп, додати вино, нагріти не доводячи до кипіння. У бокали покласти очищені і порізані дольками фрукти, залити гарячим вином.
Я готувала з білим вином за рекомендаціями автора http://lapundrik.livejournal.com/64315.html фото не маю, подивіться за посиланням на цей апетитний романтичний напій.
Повідомлення відредагував Славочка - 20 грудня 2010 19:03
Глінтвейн те що тре, он почуваюсь поганенько, зараз чоловік буде робити, правда таке як кардамон у мене і в помині не було, але щось буде чаклувати, рятувати дружину
вгадай, звідки я про цей напій дізналася? чоловік зварив. Ото сперечалися, що з білим вином не буває, а вийшло смачно! Волошечко, смачного! Ірусь, і я люблю! Ланочко, тобі сподобається! Soni, прекрасний порятунок!