Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


37 сторінок 1 2 3 ... 35 36 37 Далі >>
Відповісти
 Смакує у Славочки-2, заходьте, пригощайтеся!
natalliyas
20 квітня 2012 22:15
Повідомлення #361


Файна господиня
  • 51

Репутація: 213
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 28.06.2011

ICQ:--

Бали: 923
Цитата: Славочка
Яблучний пляцок пані Ліди

Дуже смачно виглядає. Спробую обовязково. Дякую за рецепт і фото.

--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
Перейти на початок сторінки
Славочка
1 травня 2012 13:45
Повідомлення #362


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Доброго дня !
У мене для вас смачний рецепт гарячої страви всього з 0,5 кг печінки, а нагодувати ним можна цілу родину)) Справді, виходить ціла бритванка цієї запіканки в соусі. Рецепт від колеги Уляночки.

Печінкові кубики в соусі



Для запіканки:
0,5 кг печінки телячої або індичої
1 велика цибуля
1скл молока
1 скл. борошна
4 яйця
1п. порошку до печива
сіль, приправи

Печінку промити, змолоти сиру разом із цибулею. Яйця+молоко збити в блендері. все разом вимішати з борошном, просіяним з розпушувачем *.
Можна взагалі все закинути в комбайн.
Прямокутну форму змастити маргарином і посипати сухарями. Вилити суміш у форму і пекти до готовності (перевірити шпажкою, щоб була суха серединка).
Запіканку остудити, можна ще теплою порізати на кубики розміром сірникової коробки.
Поки остигає, приготувати

соус:
Притушити на маслі 2-3 великі цибулі і 2-3 моркви, посолити, поперчити до смаку+улюблені приправи.
Додати 250мл сметани або сметани з майонезом,
1 скл води.

Знову поскладати у форму печінкові кубики, перекладаючи їх соусом. Запекти протягом 30 хв. у духовці.

*Розпушувачу я додала 1 ст.л. Думаю цього достатньо. запіканка пишна і гарно ріжеться. Варіанти соусу можна змінювати на свій смак. Іншим разом приготую з баклажанами в томаті.

Дітвора, що не їсть печінки, уплітала із задоволенням таку запіканку із картопляним пюре.
Спробуйте. Смачного!
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
18 грудня 2012 00:06
Повідомлення #363


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
Цитата: Славочка
Маю надію щось вам засмакує з моїх страв.

Славочко, що не сторінка то смачна нова або по новому представлена уже випробувана страва."Смакує" це темка яка однією із перших показала мені стежку сюди на сайт.Тому ностальгія в часі передсвятковому мене привела сюди.Бажаю веселого настрою в святковій метушні на кухні і спокою ,гармонії та процвітання в житті!!
Перейти на початок сторінки
боженка
21 лютого 2013 10:12
Повідомлення #364


Файна господиня
  • 51

Репутація: 481
Група: Кондитер
Повідомлень: 480
Реєстрація: 2.03.2010

ICQ:--

Бали: 857
хочу відзвітувати,пекла і печу ваш пляцок медовий,ну дуже смачні і пухкі коржі,улюблений пляцок моєї мами,крем маскарпоне і сметана,додаю ще підсмажені горіхи і чорнослив!

Повідомлення відредагував боженка - 21 лютого 2013 10:14
Перейти на початок сторінки
наталія3105
28 лютого 2013 15:13
Повідомлення #365


Файна господиня
  • 51

Репутація: 232
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 543
Реєстрація: 15.10.2010

ICQ:--

Бали: 701
Славочка,
Цитата: Славочка
Пляцок медовий

Славочко,питання,пекти усі коржі одразу,чи по одному??І на яку форму,приблизно,розрахований пляцок??Буду вдячна за відповідь.
Перейти на початок сторінки
Славочка
4 березня 2013 17:25
Повідомлення #366


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Наталю, коржі пекти окремо. Форма 24Х28. Смачного.
Ксенічка, боженка, дякую за відгуки. Смакуйте, на здоров'я.
Скучаю за спілкуванням на Дрімфуді!!!!
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
8 березня 2013 22:38
Повідомлення #367


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
Дощ вітань відстукує слова на підвіконні,

Мелодія звучить на ноті "ля".

Все щастя, що заховане в долоні,

Хай сонечком всміхається здаля.

Для Вас в саду ростуть чудові квіти,

Сьогодні доля Вам в дарунок їх несе,

А посмішку дарує ніжне літо,

В якому Ви чарівна над усе
Перейти на початок сторінки
oxanochka25
9 лютого 2015 22:15
Повідомлення #368


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 1
Реєстрація: 9.02.2015

ICQ:--

Бали: 71
Доброго дня Славочка! Спробувала я пекти ваш чудовий тостовий хліб на заквасці, все ніби вийшло, тільки от хліб чомусь дуже кислии вийшов! wassat В чому причина, підскажіть?

Повідомлення відредагував oxanochka25 - 10 лютого 2015 12:02
Перейти на початок сторінки
37 сторінок 1 2 3 ... 35 36 37 Далі >>
Быстрый ответ Відповісти




4 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 4)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 03:45

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 27
Гостей: 22
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100