Пропоную дуже корисні мафіни за рекомендаціями
lapatissiere http://lapatissiere.livejournal.com/33024.html.
Люблю авторку цього блогу за цікаві статті з матчастиною до кожного рецепту. Прочитайте статтю про мафіни.
Ці мафіни певно найкорисніші зі всі, які я пекла раніше.
Ідеальні ранкові мафіниДля стандартних 12 шт. мафінів потрібно:
Суха частина:
250 г борошна
200 г цукру (краще коричневого)
2 ч.л. розрихлювача
2 ч.л. кориці
по ч.л солі
Рідка частина:
3 яйця
200 мл олії
ванильний екстракт
Смачна частина
1 велике яблуко
2 моркви
півсклянки журавлини
200 г горіхів - підсмажити на сковорідці або в духовці
Приготування:
Яблуко, моркву потерти, горіхи підсмажити, подрібнити.
"Суху" частину просіяти, "рідку" частину перемішати. З'єднати обидві - до зволоження борошна і додати фрукти-овочі-горіхи.
Випікати при 205С 15-20 хв.
Дайте постояти хвилин 10, тоді остудити на гратах.
Мафіни мені дуже сподобались. Тісто досить солодке, але там присутні кислі ягоди журавлини. Якщо брати інші ягоди, то можна класти менше цукру. Тільки горіхи в мене в склад мафінів не попали