Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Смакує у Славочки-2, заходьте, пригощайтеся!
Славочка
17 листопада 2010 14:55
Повідомлення #21


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Таню, спробуй, тобі сподобається!
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
18 листопада 2010 16:49
Повідомлення #22


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Цитата: Славочка
Сирні рогалики "Віра"

Дуже апетитні і смачні!!!
Перейти на початок сторінки
Славочка
18 листопада 2010 21:40
Повідомлення #23


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Дякую, Наталю.
Пропоную капусняк за рецептом моєї бабуні.
Пропорцій точних не даю, можна підкоректувати густоту і улюблені компоненти на свій смак.

Капусняк з квасолею


Квашена капуста
Квасоля біла дрібна (замочити наніч)
Яловича кісточка з м’ясом
Картопля
Петрушка
Морква
Цибуля
Сіль, перець, хмелі-сунелі, зелень.

Ставлю одночасно варити все окремо: капусту, квасолю і бульйон.

1) Капусту залити водою, щоб лише вкрила її, відварити, відцідити, відвар залишити, а капусту дрібно порізати чи перемолоти.
2) Замочену квасолю відварити до м’якості без солі, протерти гарячою через сито.
3) Зварити бульйон з яловичини(додати петрушку, трохи посолити), процідити, м’ясо порізати на порційні кусочки.
4) Моркву дрібно натерти, цибулю дрібно покраяти, присмажити все разом на олії (або на салі).
5) Покласти у бульйон картоплю кубиками, коли звариться, додати посічену капусту і протерту квасолю. Досолити, додати приправи. Покласти засмажку, кусочки м’яса. Долити відвару з капусти, щоб був кисліший.
6) Вкінці покласти рублену зелень.

Повідомлення відредагував Славочка - 18 листопада 2010 22:08
Перейти на початок сторінки
Славочка
18 листопада 2010 21:51
Повідомлення #24


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Пропоную смачні здобні булочки

Осині гнізда




Тісто:
20г дріжджів
1ст.л. цукру
250г теплого молока
2 яйця
щіпка солі
350 г борошна

Начинка:
150г цукру
пачки(125г ) вершкового маргарину або масла
Розтерти дерев’яною ложкою до пінистого стану

Заливка:
200г молока з цукром

Приготування:
скл. теплого молока, дріжджі, розтерті з 1 ст.л. цукру, 2 ст.л. борошна залишити для ферментації на 10 хв.
Додати тепле молоко, злегка збиті яйця, сіль, борошно. Вимісити в комбайні легке тісто. Присипати борошном і залишити в теплі на 30 хв.

Стільницю підпилити борошном, розкачати тісто в пласт, товщиною з палець (в мене вийшов прямокутник 45 на 30 см).
Намастити маслом з цукром, скрутити в тугий рулет. Рулет розрізати гострим ножем на 12 частин. Я знизу ті "равлики" защипувала.

Викласти у змащену маслом форму на віддалі 1 см один від одного.
Коли вироби підіймуться і заповнять всю форму, залити їх 100 мл солодкого молока, пекти при 200 градусах 15хв, тоді залити рештою молока і пекти до червонявого кольору ( в мене при 190 градусах ще 25хв).

*мої зауваження: за рецептом треба було 300г молока для заливки, це забагато, бо на самій серединці булочки знизу були ще вологими. Думаю 200г буде достатньо.

Повідомлення відредагував Славочка - 18 листопада 2010 22:10
Перейти на початок сторінки
нетік
18 листопада 2010 22:12
Повідомлення #25


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Славочка,смакота, красота, шедевр. я захоплююсь твоєю випічкою!!!!!!!!!!!!!!!

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
18 листопада 2010 22:58
Повідомлення #26


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Славочка
Осині гнізда

Ну що сказати, смакота як завжди!!! А начинка відчувається на укус smile ?


Ще пару нових рецептів випічки на сайті і почну шукати сайт з похуданням або для товстунів... І пекти люблю, і не втримуюсь спробувати.
Перейти на початок сторінки
Славочка
18 листопада 2010 23:04
Повідомлення #27


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Дякую, Наталю belay
Іринко, начинка не відчувається, масло просто робить тісто здобним. А калорійне--то так! m05002
Перейти на початок сторінки
vika
19 листопада 2010 10:46
Повідомлення #28


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
Славочка, булочки супер. А що дає молоко при випічці? І капусняк дуже цікавий. Аж слинка котиться.
Перейти на початок сторінки
Славочка
19 листопада 2010 20:03
Повідомлення #29


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: vika
А що дає молоко при випічці?

мені сподобалась хрустка скоринка зверху і колір (моя духовка взагалі верх не гнітить, а тут така краса!). Ну і самі булочки дуже м'які. Маруся подібні робила із заливкою солодким молоком Дріжджові бульхтен з повидлом теж смачні!
А біля капусняка я довго танцювала, зате їли навіть ті мої вереди, що до цієї страви байдужі. t0267
Перейти на початок сторінки
lana
19 листопада 2010 20:24
Повідомлення #30


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Славочка,
Я завжди довіряю твоїм рецептам. Від Славочки- це як знак якості
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 04:06

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 21
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100