Дякую всім! Хотілося б усіх пригостити.
То такий смаколик, що миттєво зникає!
oksenya75,
LiLu , дякую за теплі слова. Давайте на "ти"?
Цитата: Пушинка
а як? Як? Розкажіть хтось будь ласочка
Пушинка, я писала тут
як приготувати густу житню закваскуВона найменш привередлива і найбільш стабільна, ніколи не підводить.
І просто готується.
Про інші не можу розповісти, бо їх не готувала.
Ірка-Шкірка писала про цікаву хмелеву закваску в тій же темі.
В хлібопічці якось інакше має тісто на заквасці розстоюватись. Можна знайти на форумі хлебопечка.ру
Маруся , нажаль, не те відео. Там вже старенька Джулія і якась французька кулінар в передачі їй розповідає, як готувати круасани. Там спосіб формування зовсім інший. Буду шукати.