Вітаю всіх!
дякую за відгуки!!!!
В мене для вас смачний шашлик, маринад вийшов таким вдалим, що не можу не поділитися! Шашлик вдався!
Шашлик першотравневийМ'ясо маринується 12год!
Потрібно на 2 кг свинини (шийна частина):
2 великі цибулі
приправа до шашлика
аджика домашня гостра 3 ст.л.
сіль, перець
сильногазована вода(в мене "Моршинська")
оцет 9% --3 ст.л. ( в мене сік 1 лимона)
1-2 ст.л. олії
М'ясо порізати крупними кубиками, додати спеції, добре вимішати. Не солити! Додати цибулю і залити газованою водою. Я відразу додала аджики повних 3 ст.л. Закрити кришкою.
Покласти в холодильник на 8год.
Додати 1,5-2 ст.л. солі, оцет або сік лимона, олію(завдяки додаванню олії, сік з м'яса не витікає під час смаження!)
Ще 4 год м'ясо має настоятися в холодильнику--і готово!