Шоколадні мафіни від La Pâtissière Для 12-ти мафінів (стандартна форма) :
Суха частина:
• Борошно - 250 г
• Какао - 100 г
• Розпушувач - 1 чл
• Сода – ½ чл
• Сіль – ½ чл
Рідка частина:
• Цукор - 250 г
• Вершкове масло - 100 г (розтопити й злегка остудити)
• Яйця - 2 шт
• Кефір/йогурт - будь-який кисломолочний продукт - 200 г
• Ванільний екстракт (якщо є) - 2 чл
• І найголовніше - для ще більшого задоволення - 150-200 г шоколадних чіпсів (або крупно порубаного шоколаду).
*у мене білий пористий шоколад.
Змішати сухі +мокрі складові, поставити в розігріту до 205С духовку на 25 хв.