Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Смакує у Славочки-2, заходьте, пригощайтеся!
gutka
26 грудня 2010 20:44
Повідомлення #91


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Славочка
600 г сьомги, лосося або горбуші порізати смужками, замаринувати(сік з лимона, сіль, перець, олія)

а от і відповідь на моє питання
Перейти на початок сторінки
Natalyi
26 грудня 2010 21:47
Повідомлення #92


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: Славочка
Листковий рибний пиріг

Такий апетитний той пиріг , Славочка ! А рибку берете свіжу, морожену ?

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Славочка
26 грудня 2010 23:28
Повідомлення #93


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Пекла перший раз із сьомгою(брала в супермаркеті ту, що на льоді, маринувалася ніч у холодильнику). Нині мала філе білої риби, теж замаринувала, але потім обсмажила швидко на сковороді, щоб зайва рідина не змочила слойку.
Іруся, риба порізана невеликими шматочками встигає пропектися, нижній корж пропікається раніше, рис вже готовий, то ж часу багато не треба.
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
27 грудня 2010 13:14
Повідомлення #94


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Пиріг дуже оригінально виглядає.Мабуть смачно.
Перейти на початок сторінки
Славочка
27 грудня 2010 22:49
Повідомлення #95


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: sunnygirl
Мабуть смачно

Таню, смачний, нині чверть хвостика залишилося :)
Перейти на початок сторінки
Славочка
29 грудня 2010 19:19
Повідомлення #96


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Ось і в мене руки дійшли до пряників на ялинку. спробувала готувати тісто на самому лише житньому борошні, багато прянощів--смачні.

Медові пряники на ялинку



100г цукру
100г меду
2 ст.л. масла
нагріти до кипіння, залити сумішшю
250г просіяного житнього борошна,
злегка остудити, домішати
1 розбовтане вилкою яйце,
по 1/2 ч.л. меленої кориці,імбиру, соди
1 ч.л. какао.
Вимісити тісто.
Розділити на 2-3 частини, тонко розкачати кожну, вирізати формочками печиво. Можна відразу коктейльною трубочкою витискати дірочки. Пекти при 200 градусах 8 хв.(я пекла на самому верху духовки). З часом орієнтуйтесь на свою духовку.
В рецепті ще було вказано, що вироблене печиво має постояти в теплі 30-40 хв, але я зразу пекла.

Печиво після випічки покрити білковою глазур'ю. Печиво спочатку жорсткувате, але вже на другий день м'якше.
Перейти на початок сторінки
Олюся
29 грудня 2010 21:12
Повідомлення #97


Файна господиня
  • 51

Репутація: 512
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 858
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2063
Славочка, дуже гарненькі прикраси і смачненьке печиво. Два в одному - і краса і смакота.

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
нетік
29 грудня 2010 23:48
Повідомлення #98


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Славочка, прекрасні пряники, ще б мені кілька підкинула, а то все руки не доходять... lol

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Славочка
30 грудня 2010 22:13
Повідомлення #99


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: Олюся
і смакота.

Олюся, поначіпляла на свою голову пряників на ялинку, вона тепер як горох при дорозі--малюк коли не йде, все скубне lol
Наталю, другий раз напечу більше :)

Повідомлення відредагував Славочка - 30 грудня 2010 22:27
Перейти на початок сторінки
lana
30 грудня 2010 23:22
Повідомлення #100


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Славочка
Вставка цитати

Яка краса! Яка радість діточкам!!!!


Повідомлення відредагував lana - 30 грудня 2010 23:24
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 03:26

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 9
Гостей: 7
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100