Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 МК мастика з маршмеллоу, тут показано покрокове приготування мастики з маршмеллоу
Христя
30 липня 2011 13:05
Повідомлення #71


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Цитата: нетік
потрібно всі кольори окремо замішувати

то я правильно зрозуміла? фарби треба додавати безпосередньо у ще рідку масу?

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Христя
30 липня 2011 13:06
Повідомлення #72


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
нетік,
Дякую! Тепер все зрозуміло

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Ялинка
5 серпня 2011 15:36
Повідомлення #73


Молода господинька
  • 34

Репутація: 18
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 59
Реєстрація: 30.06.2011

ICQ:--

Бали: 174
Якщо квітів є багато на торті групова композиція кали чи лілії як ви їх фіксуєте чим ? І цікавить чи не мякне воно не втрачає форми. Для прикладу весільні торти стоять в залі чи на фуршетному столі поки той вечір настане як вони себе ведуть?
У мене маленькі деталі сохли швидко, а ось лебідь довго висихав, шию прийшлось вставляти дріт тоді шию формуватию. Ато постійно падала і мякла. Я раніше тільки з тіста соленого робила там таких нюансів не було зробив виріб підсушив у духовці і все. А ММ зовсім інша штука. Зате і вигляд гарний і скоштувати можна.
Перейти на початок сторінки
kristi_sk
13 лютого 2012 17:52
Повідомлення #74


Файна господиня
  • 51

Репутація: 354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 393
Реєстрація: 8.07.2011

ICQ:--

Бали: 996
Марічка,зробила мастику за твоїм рецептом і за Твоїми порадами,і все вийшло добре. Дуже дякую що підказала що і як я робила не те :1f7: ,тепер вже я буду блатна ковбаса :laughing:
Перейти на початок сторінки
Ксюша25
3 березня 2014 14:01
Повідомлення #75


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 2
Реєстрація: 28.02.2014

ICQ:--

Бали: 52
наталія3105,
Скажіть,будь ласка,однієї порції мастики(на 100гр.зефіру)вистачить,щоб покрити торт?
Перейти на початок сторінки
dgirina
3 березня 2014 15:37
Повідомлення #76


Молода господинька
  • 34

Репутація: 12
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 71
Реєстрація: 1.03.2012

ICQ:--

Бали: 454
Ксюша25,
Це залежить від торта.Якої величини той торт,на скільки кг?

--------------------
ІРИНА
Перейти на початок сторінки
наталія3105
3 березня 2014 18:22
Повідомлення #77


Файна господиня
  • 51

Репутація: 232
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 543
Реєстрація: 15.10.2010

ICQ:--

Бали: 701
Ксюша25,
Цитата: Ксюша25
Скажіть,будь ласка,однієї порції мастики(на 100гр.зефіру)вистачить,щоб покрити торт?

Цитата: dgirina
Це залежить від торта.Якої величини той торт,на скільки кг?
dgirina,все вірно вам написала,залежить від того,який має бути торт.Та я завжди для страховки роблю більше мастики.Мені краще,щоб у мене залишилася зайва мастика,ніж щоб не вистачило.
Перейти на початок сторінки
Наталюня
2 травня 2015 18:22
Повідомлення #78


Молода господинька
  • 34

Репутація: 38
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 125
Реєстрація: 24.01.2015

ICQ:--

Бали: 662
дівчата, а є хтось, хто розігріває зефірки маршмеллоу не в мікрохвильовій, а на водяній бані? в мене мікрохвильовки немає і з тим розігріванням завжди проблеми. я ставлю каструлю з водою на плиту, зверху миску з мармишками (занурюю в воду) і чекаю.... часом дуже довго, внизу вже розтали зефірки, а зверху - ще ні, перемішую їх. а останній раз як робила мастику, то взагалі мало що вони розтанули((( хочу якоїсь поради від досвідчених майстринь. а можливо можна якось розігрівати їх в духовці електричній при невисокій температурі (50 чи 80 градусів)? там зі всіх сторін гріє...
і хто користувався купованою мастикою для обтягування тортів? бачила в інтернет-магазинах розфасовані по 0,5 і 1 кг. на скільки тортиків (середнього розміру, діаметр 25 см) вистачить кілограма тої мастики?
Перейти на початок сторінки
Кіра
2 березня 2016 00:15
Повідомлення #79


Файна господиня
  • 51

Репутація: 254
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 855
Реєстрація: 13.04.2010

ICQ:--

Бали: 2452
Хочу і я навчитись робити мастику....
підкажіть будь ласка, мені дехто каже що саморобна мастика ЖАХЛИВА при роботі, дубова стає ....погано розкачується..чи правда це?
Перейти на початок сторінки
Krasotinka
2 березня 2016 00:46
Повідомлення #80


Молода господинька
  • 34

Репутація: 27
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 60
Реєстрація: 21.01.2015

ICQ:--

Бали: 714
Кіра,
Саморобна мастика може стати дубовою,якщо в процесі замісу додати забагато крохмалю і цукрової пудри.В цьому випадку,треба просто домішати ще розтоплених мармишок і мастика стане еластичнішою і навпаки,якщо буде погано тримати форму,підсипати суміші крохмалю з цукровою пудрою.Взагалі, потрібно навчитися регулювати консистенцію мастики,щоб вона не була затверда або зам'яка.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 00:00

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 95
Гостей: 79
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100