Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 МК мастика з маршмеллоу, тут показано покрокове приготування мастики з маршмеллоу
luba38aa
23 лютого 2011 13:03
Повідомлення #51


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 3
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 22
Реєстрація: 22.02.2011

ICQ:--

Бали: 82
я теж дякую також дізналася дуже багато про прикрашання тортів В пятницю моєму синочку рочок хочу зробити тортик маквін
Перейти на початок сторінки
luba38aa
23 лютого 2011 13:07
Повідомлення #52


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 3
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 22
Реєстрація: 22.02.2011

ICQ:--

Бали: 82
А ще хочу спитати як довго торт з мастикою можна зберігати в холодильнику
Перейти на початок сторінки
нетік
23 лютого 2011 13:33
Повідомлення #53


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: luba38aa
А ще хочу спитати як довго торт з мастикою можна зберігати в холодильнику

так як звичайний торт, але свіжіше смачніше. а ше треба незабувати, що мастика боїться вологи...бо різні холодильники бувають...

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Канарейка
23 лютого 2011 14:03
Повідомлення #54


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
Дівчатка, хто знає Скільки мармишок йде на торт Барбі приблизно ?
Перейти на початок сторінки
galina1304
4 березня 2011 17:53
Повідомлення #55


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Привіт всім!! Я вирішала зробити мвстіку здається вишло!!!! Можу підказати де купляла машмерлоу! Я думаю що всі чули про супермаркет "Fozzi" я там знайшла і називаються вони "Тучки-штучки" в чому їхній плюс - вони чисто білі!!!
Перейти на початок сторінки
Маруся
4 травня 2011 15:42
Повідомлення #56


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Канарейка
Скільки мармишок йде на торт Барбі приблизно


А все залежить скільки квітів і які прикраси ви плануєте наліпити на ту ляльку.

Цитата: нетік
ше треба незабувати, що мастика боїться вологи...бо різні холодильники бувають...


А я готові квіточки тримаю при кімнатній температурі, а он готовий торт довше як 12 годин я б в холодильнику не тримала. Особливо якщо мастику покладено безпосередньо на масляний крем без крихт, бо він більш вологий ніж такий що вимішаний з крихтами коржа.
Перейти на початок сторінки
gutka
4 травня 2011 21:55
Повідомлення #57


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: galina1304
Я думаю що всі чули про супермаркет "Fozzi"

знаю що він є у Рівному, де буваю досить часто, але ми в"їжаємо в місто зі сторони де на Макарова Велмарт, Метро, Епіцентр.....тож навіть незнаю де його місце розташування
Перейти на початок сторінки
Anna_maria
22 травня 2011 22:41
Повідомлення #58


Молода господинька
  • 34

Репутація: 135
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 238
Реєстрація: 22.05.2011

ICQ:--

Бали: 675
Привіт усім! Завдяки цьому форуму у мене тепер нове хоббі - красиві торти. Хоч я ще і небагато тортів прикрасила мастикою, але у мене не завжди получається вона еластичною. Ось і останнього разу червона мастика на машинку рвалась. Набивати шишки самотужки можна але довго і складно, можливо хтось мені зможе допомогти? У чому причина? Від чого мастика рветься, а не стає еластичною? Замало вимісила, забагато пудри, поганий барвник чи якась інша причина? Буду вдячна за корисні поради.
Перейти на початок сторінки
zhanetka
22 травня 2011 23:53
Повідомлення #59


Файна господиня
  • 51

Репутація: 618
Група: Кондитер
Повідомлень: 538
Реєстрація: 13.05.2011

ICQ:--

Бали: 1690
.Anna_maria, я теж мало ще торів прикрасила, але можу тобі сказати з свого не багатого досвіду, коли мастика підсихає можна іі поставити в мікро на пару сек. при роботі. я мащу руки маслом (теж класно. потім пудри майже не видно. звичайно якщо робиш не прозапас. бо масло псується) мастику треба дууууже добре місити.і напевно пудри забагато.коли робиш квіти. візьми файлик розріш збоку і в середену мастику. розкатуй так квіточки не підсихають. успіхів !!!
Перейти на початок сторінки
ponchik))
22 червня 2011 10:20
Повідомлення #60


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
а можна замість барвників використовувати щось природнього походження??? наприклад смородину...вона гарно фарбує))) :m0512:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 23:26

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 105
Гостей: 79
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100