Марія БМВ Я ніколи не ставлю в холодне місце!!Треба,щоб було менше вологості!!В мене стояли в кімнаті на підвіконнику біля батереї і скоро висохли.Не думаю,що на холоді вони висохнуть!!Кілька залишилось і досі стоять вже другий місяць!!Я про троянди з мармишок!)
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Марія БМВ, а хто сказав що їх треба ставити в холодне місце?? Вони повинні підсохнути. Тобто їх треба поставити десь на холодильник, але щоб парів не було, бо розлізуться. Місце повинно бути СУХЕ!
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
так хочу спробувати оці квіти приготувати.... вже навіть купили складники для нихх... тільки збираюсь духом... (з мене нікудишній метець0. А так хочеться донечці на ДН (3 рочки), приготувати щось цікаве.... Я спробую, то обовязково з вами подулюсь інформацією
Спробувала приготівти квіточки і саме простіше (просто покрити торт). Ніби вийшло... Висихав торт на підвіконнику. Тільки зробила декілька помилок в приготуванні. 1. для одного кольору використала не достатньо дрібну пудру... і тому мастика кришилася і я нічого з неї приготувати не змогла. 2. потім коли покривала торт. Я хотіла покласти мастику не на застигший торт... точніше крем вже було раз застиг. а я ще хотіла покрити його кремом. І в результаті мастика прилипала... і рвалася... Але нічого я в тих місцях причепила квіточки.. і ніхто не помітив.