ponchik)),я пробувала. кольори виходять дуже бліді.я давала сік з шпинату. та сік з тертої шкірки апельсина. треба давати багато. тому мастика може не вийти. багато пудри йде але якщо набити руку цілком можливо.подивись в журналах. уроки прикрашання там має бути книга як давати такі барвники. я колись там таку бачила.
Дівчатка, в мене нема мікрохвильовки- чи можна підігрівати мармишки в духовці чи краще на водяній бані? Тут писали про мастику з сухого молока-де його купити, чи підійде дитяча суміш?
[знаю що він є у Рівному, де буваю досить часто, але ми в"їжаємо в місто зі сторони де на Макарова Велмарт, Метро, Епіцентр.....тож навіть незнаю де його місце рорзташуван
В Рівному можна купити на базарі "ДИКИЙ", А fozzi ЗА АВТОВОКЗАЛОМ.
Оля, з котрого вечора? з вчорашнього? то він певно вже всьо... а чому його не ставите в холодильник? Торти всі потрібно там тримати і з мастикою тоже...нема чого боятись...
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Та ні! Це попередній торт. Ми його вже з"їли. Я робила вночі, а в обід їли. Так-що спортитися він не міг, а от форму трошки втратив. А я десь прочитала, що торти з мастикою в холодильнику тримати не можна, і тому питаю більш досвідчених господиньок
--------------------
Все що потрібно - це маленький затишний будиночок, чашка гарного чаю і той хто завжди поруч.
наталія3105, Доброго дня дівчата. Я на вашому сайті не так давно. Наважилась приготувати малечі на ДН машинку Маквіна.Фото зробила пізніше попробую закинути зараз невиходить. Марічко чим ти вирізуєш детальки? Я вирізувала ножем ,але краї виходили нерівні.
Дівчатка,тортики мастикою я ще ніколи не покривала,але дуже хочу навчитися.... Підкажіть, а коли додавати барвники потрібно?Зрозуміло,що якщо для покриття,то можна одразу додати,а якщо для різних деталей,то як бути?
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!