Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 МК мастика з маршмеллоу, тут показано покрокове приготування мастики з маршмеллоу
zhanetka
22 червня 2011 12:53
Повідомлення #61


Файна господиня
  • 51

Репутація: 618
Група: Кондитер
Повідомлень: 538
Реєстрація: 13.05.2011

ICQ:--

Бали: 1690
ponchik)),я пробувала. кольори виходять дуже бліді.я давала сік з шпинату. та сік з тертої шкірки апельсина. треба давати багато. тому мастика може не вийти. багато пудри йде але якщо набити руку цілком можливо.подивись в журналах. уроки прикрашання там має бути книга як давати такі барвники. я колись там таку бачила.
Перейти на початок сторінки
ponchik))
22 червня 2011 19:33
Повідомлення #62


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
ДЯКУЮ.))))
я в принципі не горда, можу і фарбник використати....але все ж таки хочеться чогось натурального...
Перейти на початок сторінки
Домочка
28 червня 2011 14:35
Повідомлення #63


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 14.04.2014

ICQ:--

Бали: 60
Дівчатка, в мене нема мікрохвильовки- чи можна підігрівати мармишки в духовці чи краще на водяній бані? Тут писали про мастику з сухого молока-де його купити, чи підійде дитяча суміш?
Перейти на початок сторінки
oxanaox
1 липня 2011 19:31
Повідомлення #64


Молода господинька
  • 34

Репутація: 48
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 105
Реєстрація: 14.03.2011

ICQ:--

Бали: 259
[знаю що він є у Рівному, де буваю досить часто, але ми в"їжаємо в місто зі сторони де на Макарова Велмарт, Метро, Епіцентр.....тож навіть незнаю де його місце рорзташуван


В Рівному можна купити на базарі "ДИКИЙ", А fozzi ЗА АВТОВОКЗАЛОМ.
Перейти на початок сторінки
Оля
14 липня 2011 16:13
Повідомлення #65


Молода господинька
  • 34

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 15.08.2014

ICQ:--

Бали: 70
Дівчата, в мене торт покритий мармишковою матикою (покритий звечора) трошки втратив форму, а в холодильник боюсь ставити. Підкажіть як бути?

--------------------
Все що потрібно - це маленький затишний будиночок, чашка гарного чаю і той хто завжди поруч.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
14 липня 2011 22:47
Повідомлення #66


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Оля,
з котрого вечора? з вчорашнього? то він певно вже всьо... :sad: а чому його не ставите в холодильник? Торти всі потрібно там тримати і з мастикою тоже...нема чого боятись...

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Оля
15 липня 2011 21:48
Повідомлення #67


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 15.08.2014

ICQ:--

Бали: 70
Та ні! Це попередній торт. Ми його вже з"їли. Я робила вночі, а в обід їли. Так-що спортитися він не міг, а от форму трошки втратив. А я десь прочитала, що торти з мастикою в холодильнику тримати не можна, і тому питаю більш досвідчених господиньок :smile:

--------------------
Все що потрібно - це маленький затишний будиночок, чашка гарного чаю і той хто завжди поруч.
Перейти на початок сторінки
Русланочка
24 липня 2011 14:12
Повідомлення #68


Молода господинька
  • 34

Репутація: 86
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 130
Реєстрація: 22.05.2011

ICQ:--

Бали: 501
наталія3105,
Доброго дня дівчата. Я на вашому сайті не так давно. Наважилась приготувати малечі на ДН машинку Маквіна.Фото зробила пізніше попробую закинути зараз невиходить. Марічко чим ти вирізуєш детальки? Я вирізувала ножем ,але краї виходили нерівні.
Перейти на початок сторінки
Христя
29 липня 2011 22:19
Повідомлення #69


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Дівчатка,тортики мастикою я ще ніколи не покривала,але дуже хочу навчитися....
Підкажіть, а коли додавати барвники потрібно?Зрозуміло,що якщо для покриття,то можна одразу додати,а якщо для різних деталей,то як бути?

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
нетік
30 липня 2011 12:23
Повідомлення #70


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: Христя
а якщо для різних деталей,то як бути?

потрібно всі кольори окремо замішувати, тому що готову ММ дуже важко зафарбувати.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




7 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 7)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 23:33

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 111
Гостей: 95
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100