Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 МК мастика з маршмеллоу, тут показано покрокове приготування мастики з маршмеллоу
utya
24 грудня 2010 14:16
Повідомлення #41


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
Мені трохи ніяково ставити свій "шедевр". request На фото не дуже красиво...(видно крохмаль), фотографувала в половині четвертої раанку.. і все дуже просто
Перейти на початок сторінки
Voloshka
3 січня 2011 14:32
Повідомлення #42


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Приймайте в свої ряди новенького учасника. І одразу запитання.
Я двічі пробувала робити прикраси з цих зефірчиків, не ах, але може бути. Але в мене вона зверху така не гарна получилася, з пудрою, крохмалем... І тут читаю, що ви змащуєте горілкою. То завжди треба так робити чи є ще якісь варіанти, щоб почистити зверху і надати блиску?
Перейти на початок сторінки
gutka
3 січня 2011 15:10
Повідомлення #43


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Voloshka,
Цитата: Voloshka
Приймайте в свої ряди новенького учасника.

знайомитись сюди хочу звернути увагу: в нас на форумі вже є одна Волошка....
Перейти на початок сторінки
уляночка
18 лютого 2011 19:25
Повідомлення #44


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Дівчатка, маю до Вас питання: кандурін - як його вживається? ним тільки покривається виріб чи можна давати в мастику як гель?
Перейти на початок сторінки
нетік
18 лютого 2011 19:37
Повідомлення #45


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
уляночка,
це сухий порошок яким покривається готовий виріб для блиску. ще можна розвести краплею води і щоб щось розммалювати наприклад букви чи цифри.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
luba38aa
23 лютого 2011 01:55
Повідомлення #46


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 3
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 22
Реєстрація: 22.02.2011

ICQ:--

Бали: 82
в мене таке запитання під мастику можна рівняти торт масляно заварним кремом
Перейти на початок сторінки
нетік
23 лютого 2011 07:19
Повідомлення #47


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: luba38aa
під мастику можна рівняти торт масляно заварним кремом
небажано. тому що заварний крем має багато вологи, а це шкодить мастиці.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
utya
23 лютого 2011 09:19
Повідомлення #48


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
нетік

А чим тоді рівняти торт пыід мастику??..

Я пробувала масляно-заварним... тоді в мене мастика рвалася по краях... Одним словом не виходило... Тоді я вирішила що не вмію.. і закинула ту штуку..тепер пробую тільки квіти ліпити
Перейти на початок сторінки
нетік
23 лютого 2011 09:32
Повідомлення #49


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: utya
А чим тоді рівняти торт пыід мастику??.

масло зі згущонкою, або з цукровою пудрою....тоді нема стільки вологи. це я так роблю.
а чула і читала, що рівняють ще ганашем....а ще в Натоньки на головній є крем з білим шоколадом, він теж гарний для цього.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
utya
23 лютого 2011 09:39
Повідомлення #50


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
Нетік!

дякую!. Так по- трохи я багато тонкощів дізнаюся... може таки вийде з часом гарний тортик :wink:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 00:02

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 94
Гостей: 77
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100