Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 МК мастика з маршмеллоу, тут показано покрокове приготування мастики з маршмеллоу
utya
16 листопада 2010 12:14
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
Підкажіть будь-ласка..... яку пудру ви брали для мастики... Куплену чи саморобну.... І як кріпляться елементи фігорок одна до доної.... з допомогою води???

я це вперше буду пробувати :). Вже раз пробувала з желатину... не вмйшло
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
16 листопада 2010 12:36
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
utya,
Я робила з домашьої пудри.Головне її дрібно змолоти і просіяти,щоб не було грудочок.Пробуйте з мармишок.В мене вийшло з першого разу.А кріпила я на воду. no
Перейти на початок сторінки
Марія БМВ
16 листопада 2010 19:45
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 387
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 582
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 894
Доброго вечора дівчатонька!Підкажіть,будьте добрі,чому у мене мастика( із звичайного зефіру)приліпає до дошки,при цьому добре посипала поверхню крохмалем!І як знати чи не густо замішена мастика?
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
16 листопада 2010 21:39
Повідомлення #14


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Марія БМВ, вона повинна бути така як пластилін, щоб з неї можна було ЛІПИТИ

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Марія БМВ
16 листопада 2010 23:01
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 387
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 582
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 894
Натонька,Дякую за пораду!Якщо можна ще одне запитання:якою мастикою найкраще покривати торт,крім мармишкової(поки що в нас не надибала тих мармишок!)і скільки складників потрібно взяти,щоб замісити мастіку,якою можна було б покрити торт з форми діаметром 36.Вибачте за дурні запитання,бо дуже хочеться спекти гарний торт донечці на 2 рочки(надивилась на сайті фоток з тортами і загорілась бажанням!)
Перейти на початок сторінки
нетік
16 листопада 2010 23:33
Повідомлення #16


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
дівчата треба допомоги, бо стою перед вибором. хто користувався гелевими фарбниками до мастики, скажіть як себе поводить мастика з ними. які краще використовувати сухі чи гелеві. чи багато треба гелевого барвника щоб надати гарного кольору.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
17 листопада 2010 08:13
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Нетік, я користуюсь гелевими барвниками (США), для кольору необхідно буквально однієї краплини:) Мастика дуже добре сприймає цей барвник:)
Перейти на початок сторінки
нетік
17 листопада 2010 09:22
Повідомлення #18


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Volo-shka,дуже дякую за відповідь no

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
17 листопада 2010 09:49
Повідомлення #19


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Марія БМВ,
можна робити з сухого молока ше для покриття. Сухе молоко і пудра (просіяна через сито) 1:1 + сире згущене молоко, підливати на око і замішувати до пластичності.
А 36 см то є така форма кругла на торт?? З маршмелоу якшо робити. то там десь дві пачки певно йде.. точно не скажу... Я ЗАВЖДИ все кидаю на око і печу пляцки теж на око smile Якщо куплю нормальгу вагу і духовку, то тоді певно перегляну цю справу))

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Soni
17 листопада 2010 10:26
Повідомлення #20


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Дівчата де ви заказуєте чи купуєте барвники, бо в нас є тільки червноий і зелений і то таке враження щото є закрашений цукор, хоча я користуюсь такими барвниками.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




5 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 5)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 23:29

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 122
Гостей: 101
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100