Пропоную м*со з цвітною капустою , такий собі тортик, назвем його
КОЛОБОКІдею запозичила на сайті gotovim-doma.ru/
До фаршу ( в мене десь 500 г) додати 1 яйце, 2-3 ст.л. манки,подрібнені 1 цибуля і 2-3 з. часнику, посолити, поперчити, долити трішки води. Добре вим*яти, збити в руках велику котлету. Ємність застелити фольгою, змастити маслом, покласти туди нашу котлету.
Невелику головку цвітної капусти розділити на суцвіття, проварити 5 хв. в підсоленій воді. Галузочки капусти вставляємо в котлету, одну біля одної, імітуючи цілу головку капусти.
Прикрити злегка фольгою, запікати 45-50 хв. на середньому вогні. За 10 хв. до завершення, витягнути, посипати тертим сиром, не накриваючи фольгою, допекти.
На наступний раз до фаршу додам тертої моркви.
Вийшло дуже смачно.