Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Наталчина кухня, Смачного !!!
Solka
20 жовтня 2010 21:53
Повідомлення #81


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Дякую за рецепт, вже давно мрію випікати такі вдома, бо завжди купляла подібні на перерві між парами smile там ще був кетчуп зверху. Ми з одногрупниками дуже полюбляли такі булочки.

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Natalyi
20 жовтня 2010 22:19
Повідомлення #82


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Дівчатонька, печіть і смакуйте на здоров*я !!!

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
lingrod
20 жовтня 2010 22:39
Повідомлення #83


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Natalyi,
Цитата: Natalyi
Пропоную СИРНІ БУЛОЧКИ

Ох, які ж булочки в тебе гарнюні! Подобаються мені всякі сирні вироби
Перейти на початок сторінки
Natalyi
21 жовтня 2010 20:38
Повідомлення #84


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Пропоную м*со з цвітною капустою , такий собі тортик, назвем його КОЛОБОК
Ідею запозичила на сайті gotovim-doma.ru/

До фаршу ( в мене десь 500 г) додати 1 яйце, 2-3 ст.л. манки,подрібнені 1 цибуля і 2-3 з. часнику, посолити, поперчити, долити трішки води. Добре вим*яти, збити в руках велику котлету. Ємність застелити фольгою, змастити маслом, покласти туди нашу котлету.

Невелику головку цвітної капусти розділити на суцвіття, проварити 5 хв. в підсоленій воді. Галузочки капусти вставляємо в котлету, одну біля одної, імітуючи цілу головку капусти.


Прикрити злегка фольгою, запікати 45-50 хв. на середньому вогні. За 10 хв. до завершення, витягнути, посипати тертим сиром, не накриваючи фольгою, допекти.

На наступний раз до фаршу додам тертої моркви.

Вийшло дуже смачно.

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Олюся
21 жовтня 2010 20:42
Повідомлення #85


Файна господиня
  • 51

Репутація: 512
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 858
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2063
Natalyi, чудовий їжачок.

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
Natalyi
21 жовтня 2010 20:53
Повідомлення #86


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
ЗАСОЛЕНА ЧЕРВОНА РИБА

Спосіб засолювання підказала одна знайома( вона знайшла цю інформацію в тому ж таки інтернеті). Здається в нас на сайті теж є подібний рецепт.

1 кг форелі ( в мене була морожена) почистити, порізати на шматки. Додати 1 ст.л. цукру, 2 ст.л. солі, щіпку лимонної кислоти . Добре перемішати. Додати 50 г горілки.Залишити на 7 год.( можна наніч). Перекласти в скляний посуд.

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
21 жовтня 2010 20:58
Повідомлення #87


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Кілька шматків риби залишила і обсмажила до хрумкої скоринки (попередньо обмакавши в борошні)

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
gutka
21 жовтня 2010 21:27
Повідомлення #88


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Natalyi
ЧЕРВОНА РИБА

для мене смачнішої риби немає - супер
Перейти на початок сторінки
мари4ка
21 жовтня 2010 21:33
Повідомлення #89


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: Natalyi
ЗАСОЛЕНА ЧЕРВОНА РИБА
,ой дякую ,Наталю за рецептик!!!Є в мене в морозилці пару рибин фопрелі,вже перепробувала різні рецепти,і так хотіла солену попробувати..Гарний рецепр,обовязково спробую!!!

Повідомлення відредагував мари4ка - 21 жовтня 2010 21:34
Перейти на початок сторінки
Natalyi
21 жовтня 2010 21:37
Повідомлення #90


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Знайшла ще рецепт засолу риби у Майї Шутенко. Схожий.

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 19:26

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 59
Гостей: 41
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100