ДЯКУЮ всім за вітання ! Буду старатись.
Сьогодні пропоную
ФАРШИРОВАНУ КАРТОПЛЮ.
Беремо трохи фаршу ( в мене свинина + телятина), солимо, перчимо, злегка присипаємо манкою і добре вимішуємо.
Вибираємо картоплини середнього розміру, чистимо і спеціальною штукенцією (можна ножом) висверлюємо дірки.
Виходить ось така дірава бараболька( але дірочка має бути з одного боку, не наскрізна) і такі спіральки (мама їх нам смажила і виходили такі собі чіпси)
Дірочки начиняємо фаршем. На дно (я це роблю в гусятниці) кладемо 2-4 листка капусти, відходи-спіральки, лавровий листок і барабольку (акуратно догори фаршом). Робимо заливку- вода, томат ( в мене склянка томатного соку), кмин, прованські трави, посолити, поперчити до смаку, 2-3 ст.л. сметани(можна більше).
Залити картоплю, але не до самого верху. Тушити до готовності (30-35 хв.)
До цієї барабольки дуже смакує грибна підлива, але в мене сьогодні томатна ( підсмажити цибулю півкільцями, посолити + паприка, додати томату , сметани і муки, щоб трохи підгусло).
Смачного!