Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Наталчина кухня, Смачного !!!
нетік
21 жовтня 2010 21:43
Повідомлення #91


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: Natalyi
м*со з цвітною капустою
це неперевершена смакота.
я таке готую при першій же можливості. а ще добре перед запіканням поляти капусту яйцем збитим з майонезом.

Цитата: Natalyi
обсмажила до хрумкої скоринки (

а це смачно belay

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Славочка
21 жовтня 2010 21:46
Повідомлення #92


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Наталю, колобок дуже ефектний, ну а рибка-то смакота!
Перейти на початок сторінки
Natalyi
22 жовтня 2010 15:41
Повідомлення #93


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
КАПУСТА КВАШЕНА

Рецепт моєї тітки.
Капусту посікти, додати натертої моркви (пропорції довільні), перець горошком, лавровий лист. Добре вимішати і щільно накласти в 3-літрові банки.
Залити капусту сольовим розчином--- на 1 л води 100 г солі (хай закипить і охолоне).Так має постояти 3 дні. Потім ту юшку злити , додати 100 г цукру, розмішати і залити капусту. Закрити капроновою кришкою і винести на холод.


--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
22 жовтня 2010 16:37
Повідомлення #94


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Natalyi,
Хочу запитати,а цукру давати 100гр на ту ж літру води,чи на кожну банку по 100грам?
Перейти на початок сторінки
Natalyi
22 жовтня 2010 16:44
Повідомлення #95


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: ІНЕСА
Хочу запитати

З тої трилітрової банки зливаю ту юшку , додаю цукор, розмішую( він повністю не розчинеться) і заливаю назад. І так з кожною банкою. Та літра солоної води приблизно йде на 3-л банку.

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
22 жовтня 2010 16:50
Повідомлення #96


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Natalyi,
Дуже дякую!Так гарно пояснила))Завтра буду так робити wink
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
23 жовтня 2010 21:56
Повідомлення #97


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Наталочко, смачний мясний колобок! winked
Перейти на початок сторінки
Natalyi
24 жовтня 2010 22:31
Повідомлення #98


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
КАПУСТЯНІ ОЛАДКИ

1/2 невеликої капусти посікти дрібно , посолити ,додати потерту морквину, дрібнонарізану цибулю і добре вимняти.
До капусти додати---
400 мл кефіру
2 яйця
0,5 ч.л. соди
борошна до тіста як на оладки чи тертюхи.
Добре все вимішати. Смажити на олії, викладаючи ложкою.
2-3 зубці часнику витиснути і залити кількома ложками гарячої олії. Полити цим капустяники( можна ще сметаною).


--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
24 жовтня 2010 22:56
Повідомлення #99


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
МАСЛО ДОМАШНЄ


Щось я останнім часом почала розчаровуватись у тих магазинних маслах...
Тому взялася робити домашнє. І результатом дуже задоволена- масло вийшло смачне, жовтеньке, гарно намащується і, головне, натуральне!!!

0,5 л сепараторної сметани помістила в 1,5-літрову банку, влила туди приблизно 100 мл гарячої води (майже кип*ятку), дала щіпку солі, закрила капроновою кришкою і почала трясти (добре так!) банкою... Спочатку думала, що руки відпадуть lol , але через хвилин 5-7 в банці вже була грудка масла і трошки юшки (маслянки, на якій можна пекти хліб і т.д.). Масло викинути на ситечко чи марлю і трохи відтиснути. Ось і все. Отримала десь 350 г масла. wink
Спосіб '' дідівський '', але провірений ( міксером так гарно не виходить).




--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
мари4ка
24 жовтня 2010 22:59
Повідомлення #100


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Natalyi,у тебе завжди дуже смачно!!! love
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 21:23

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 40
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100