Яйця збити з цукром, збиваючи додати молоко. Зменшити обороти міксера і додати борошно, вимішане з порошком і содою, какао і вкінці олію. Тісто вилити в форму, змащену жиром.
Сирна маса:
2 скл.сиру перетерти чи збити в блендері (в рецепті було 50dag, це ніби 500 г , але я дала 250 г сиру ) 3/4 скл. цукру 3 яйця 1 ст.л. крохмалю 1 ч.л. ванільної есенсії Все добре збити. Маса виходить рідка, тому ложкою акуратно викласти на темне тісто сирну масу. Пекти 50 хв., 180*С Зверху полити помадкою - розтопити 50 г масла і 100 г шоколаду( я не поливала). Смачного ! Рецепт взяла тут.
Повідомлення відредагував Natalyi - 13 березня 2011 19:47
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Наталюя захоплена новими рецептами! Дуже сподобався пляцок "Корівонька" - суперово виглядає, і що мені дуже подобається в таких пляцках, що вони як хмаринки, пухкі. Пиріг з вишнями - дуже цікавий рецепт, на вигляд як пляцок А булочки з грибами - це взагалі окрема тема, дуже симпатичні і манюньки пиріжки, такі як я полюбляю (завжди вибираю з поміж усіх пиріжків найменший)
Повідомлення відредагував Solka - 13 березня 2011 21:14
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Natalyi, Пекла я вчора ту Корівоньку чи то телятко!!,швиденько бо вже спати хотіла.))Дууже смачно.Тісто супер нагадує бісквіт,какао додала більше.І сиру так 600гр і 4 яйця.Ніколи не їла сирник у поєднанні з таким пухкеньким тістом ,завжди,тіста трішки і більше схоже на пісочне.Наталочко,дякую за рецепт. Забула ще я додала стакан яблучних дольок.
Повідомлення відредагував uliana_y - 15 березня 2011 15:01
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
uliana_y, рада, що Тобі сподобалось ! Мені теж сподобалося, тісто дійсно дуже пухке. В мене правда сиру трохи замало вийшло, але всеодно було смачно. А з яблуками певно теж добре !
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...