Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Наталчина кухня, Смачного !!!
Natalyi
16 квітня 2011 22:01
Повідомлення #471


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Коса з сиром




170 мл теплого молока
2 ч.л. цукру
15 г дріжджів (свіжих)
60 г борошна

Розчинити і залишити на 15 хв.

Потім додаємо
170 мл йогурту (я дала кефір)
2 яйця
2 ч.л. солі
2 ч.л. ванільного екстракту(чи цукру)
100 г цукру
115 г масла (м'якого)
680 г борошна
Замісити тісто і залишити в теплі на 1,5 год.


Сирна начинка

200 г сиру
50 г цукру
2-3 ст.л. сметани (чи молока)
Добре перетерти.
Тісто розкачуємо в овал, робимо надрізи, викладаємо посередині сир, зверху вишні (в мене морожені), загортаємо надрізи один за одним навхрест (з даного тіста зробила дві коси)


Залишаємо коси на 50 хв. в теплі. Потім змащуємо яйцем і випікаємо приблизно 40-45 хв. 180*С
Рецепт підгледіла на польському блозі.
Смачного!

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
16 квітня 2011 22:02
Повідомлення #472


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Салат з бурячка




Нікого не здивую ''бурячками'', давно не робила.

Бурячки відварити і потерти нагрубо.
Чорнослив без кісточок залити на 5 хв. окропом, злити і порізати на шматки.
Додати майонез, вимішати. До смаку додати цукор, перець, трішки лимонного соку (чи оцту), при потребі підсолити. Горіхи подрібнити і посипати зверху.
Смачного !

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
16 квітня 2011 22:02
Повідомлення #473


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Зупа грибна




На окріп (в мене приблизно 2 л) кидаємо 1 велику моркву півкружальцями і лавровий листок. Через 5 хв. - 3 невеликі картоплі, порізані брусочками. Поки овочі варяться, на олії підтушити 1 дрібнопорізану цибульку, додати до неї шампіньйони (10 середніх грибів, почищених і порізаних). Хай протушаться, трішки посолити, поперчити. До готових овочів додати гриби з цибулею. Невелике горнятко сметани (150 мл) + 2 ст.л. борошна добре розтерти , щоб не було комочків (якщо густе, долити трішки води) і тоненько вилити до зупи (деколи до сметани даю ще жовток). Посолити, поперчити до смаку, додати зелень.
По такому принципу варю грибну юшку, але даю ще білі гриби(сушені,попередньо вимочені), менше кладу картоплі.
Смачного !

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
16 квітня 2011 22:02
Повідомлення #474


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Сирник люкрований




1 кг сиру
8 яєць
400 г цукру
120 г масла
3 ст.л. крохмалю
лимон (трохи тертої цедри і сік)

Сир тричі перемолоти(чи розтерти в блендері).
Масло розтопити і охолодити.
Жовтки добре збити з цукром .
Білки збити на піну.
До сиру додати крохмаль, добре вимішати, влити розтоплене масло і жовтки, додати цедру лимона і сік (я дала з 1/3 лимона), вимішати. Вкінці легенько вмішати білки.
Вилити в змащену жиром і посипану сухарями бляшку (20 на 25 см).
Пекти приблизно 50 хв. при 170*С.

Готовий сирник полити люкером ( я не поливала, але за 15 хв. до кінця випікання посипала зверху каппучіно).

Від себе - додала жменьку родзинок (попередньо обкачавши їх в борошні). Я дала 4 ст.л. крохмалю , бо сир був трохи мокруватий. Сирник виходить дуже ніжний і смачний !
Замість лимона можна дати і ваніль (хто любить).
Єдиний мінус цієї випічки - швидко зникає з тарілки, тому наступного разу буду робити подвійну порцію.
Рецепт взяла з польського сайту. Колись такий сирник завжди пекла моя бабуся(і обов'язково на Великдень !), тому його смак повертає мене у дитинство.
Спробуйте, легко і швидко робиться і дуже смачно !

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
16 квітня 2011 22:02
Повідомлення #475


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Риба запечена у вершках




Філе риби (в мене хек морожений) порізати на шматки, посолити, поперчити, збризнути лимонним соком і залишити на 30 хв.(можна на більше).
Тим часом цибулю півкільцями протушити на олії, додати туди потерту нагрубо моркву і ще протушити.
Рибу обкачати в борошні і злегка обсмажити на олії.
В форму для запікання викласти шар моркви з цибулею, шар риби і зверху знов моркву. Залити вершками (щоб вершки дійшли до риби , але не покрили повністю). Можна притрусити зеленню і накрити фольгою. Пекти в духовці 15 хв.
Смачного !

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
16 квітня 2011 22:02
Повідомлення #476


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Пляцок банановий з горіхами




100 г масла
1 скл.цукру
1 яйце
1,5 скл. бананового пюре (приблизно 3 банани)
щипка солі
1 ч.л. соди
1 ч.л.порошку до печива
1 ч.л. ванілі
1,5 скл. борошна
1/4 скл. какао
1 скл. горіхів (посічених)

Масло збити з цукром, додати яйце - збити. Банани перетерти в пюре і додати до маси, збиваючи на малих оборотах. Порошок до печива і соду вимішати з борошном і просіяти до маси. Додати ваніль, сіль.
Тісто розділити на дві частини, до одної додати какао і вилити в змащену бляшку (тісто буде густішим ніж на бісквіт), розрівняти ложкою. До другої частини додати горіхи , вимішати і легко викласти поверх темного тіста.
Випікати приблизно 25 хв. (до сухої палички)
Рецепт з польського сайту.
Від себе додам - тісто виходить крихким, банани дають своєрідний смак.

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
16 квітня 2011 22:02
Повідомлення #477


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Зупа грибна




На окріп (в мене приблизно 2 л) кидаємо 1 велику моркву півкружальцями і лавровий листок. Через 5 хв. - 3 невеликі картоплі, порізані брусочками. Поки овочі варяться, на олії підтушити 1 дрібнопорізану цибульку, додати до неї шампіньйони (10 середніх грибів, почищених і порізаних). Хай протушаться, трішки посолити, поперчити. До готових овочів додати гриби з цибулею. Невелике горнятко сметани (150 мл) + 2 ст.л. борошна добре розтерти , щоб не було комочків (якщо густе, долити трішки води) і тоненько вилити до зупи (деколи до сметани даю ще жовток). Посолити, поперчити до смаку, додати зелень.
По такому принципу варю грибну юшку, але даю ще білі гриби(сушені,попередньо вимочені), менше кладу картоплі.
Смачного !

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
16 квітня 2011 22:06
Повідомлення #478


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Тортик ЯБЛУЧНИЙ




Спекла 1 бісквіт:

5 яєць
8 ст.л. цукру
75 г борошна
75 г крохмалю
2 ч.л. порошку до печива

Яйця добре збити з цукром (до побіління і загустіння :lol: ). Борошно, крохмаль і порошок до печива вимішати і додати до яєць. Легко перемішати (я це роблю на найменших оборотах блендера). Вилити в змащену жиром форму (26 см) і випікати до ''сухої палички'' (приблизно 20 хв. 180*С) Готовий корж розрізала натроє.

Крем

3 середніх яблука почистити і натерти нагрубо. Відразу щедро збризнути лимонним соком. Додати 2-3 ст.л. цукру, вимішати і викласти на гарячу сковорідку. Протушити впродовж 1 хв.,вкінці додати на кінчику ножа лимонної кислоти, перемішати, відставити, хай охолоне.
300-350 мл вершків (можна й сметани) збити з 1ст.л. цукру (цукор чи пудру даємо до смаку)
Вершки можна вимішати з яблуками і перекладати. Я змащувала корж вершками, зверху викладала яблучка і знову трішки вершків...
Вийшло дуже смачно ! (більшої частини :lol: вже нема... :tongue: )


--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
16 квітня 2011 22:06
Повідомлення #479


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Салат з брокколі



Рецепт на головній (тут)

Повідомлення відредагував Натонька - 2 березня 2013 19:04
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
16 квітня 2011 22:06
Повідомлення #480


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
БУЛОЧКИ ЗІ ШТРЕЙЗЕЛЕМ



200 мл теплого молока
1 ч.л. сухих дріжджів
3 ст.л. цукру
1 яйце
3 ст.л. олії
50 г топленого масла
ваніль (я дала сметанкової есенсії)
0,5 ч.л. солі
3-3,5 скл. борошна

Замісити тісто і лишити в теплі, щоб підійшло (на 1 год.)

Розділити на 12 частин (в мене вийшло 16 ), скатати кульки, розплескати їх, накласти повидла , добре зліпити і сформувати круглі булочки. 8 булочок я зробила з рожою, а решту 8- з вареною згущонкою(домашньою).
Викласти в форму . Залишити на 30 хв.


За той час робимо ШТРЕЙЗЕЛЬ -
1 ст.л. масла
1 ст.л. цукру
3 ст.л. борошна


Перетерти виделкою в крихту.


Булочки змастити збитим яйцем, посипати штрейзелем і випікати до готовності (30 хв.)


СМАЧНОГО !

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 09:50

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 54
Гостей: 52
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100