КОВБАСКИ ГАРЯЧІКілька картоплин і морквину відварити в мундирах , порізати кубиками. Шматок сала теж порізати кубиками. Додати фаршу, цибулину і кілька зубців часнику (перетерті чи змелені). Посолити, поперчити, добре вимішати. Додати трохи води, щоб не був сухим.
Начинити ковбасницю тим фаршом.
Перев*язати ниткою порційні ковбаски. Поколоти їх голкою.
Відварити протягом 15 хв. у воді , додавши лавровий лист, кмин ( і т.п. до смаку). Потім запекти в духовці до рум*яності.
За певних обставин я не пекла, а зажарила на олії. Вийшло смачно. Основне фото не встигла зробити (забула
). Це фотографувала залишки пізно вночі.