Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Наталчина кухня, Смачного !!!
Natalyi
24 жовтня 2010 23:03
Повідомлення #101


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Заходи, Марічко, в гості ! no

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
lana
24 жовтня 2010 23:48
Повідомлення #102


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Natalyi
влила туди приблизно 100 мл гарячої води (майже кип*ятку), дала щіпку солі,

Дякую за пораду!!! Я теж іноды роблю , але не заливала кип"ятком, напевне, тому процес був забарнішим!!!!
Перейти на початок сторінки
Natalyi
25 жовтня 2010 15:37
Повідомлення #103


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Сьогодні пропоную звичайний сирник. Назву придумала доня, коли побачила вже спечений на столі --- Жираф. Я забула покласти в морозилку шматок тіста, щоб потерти зверху, тому виклала в довільному порядку, і дійсно верх получився схожим на шкіру жирафки.

СИРНИК ЖИРАФ

100 г маргарини
0,5 скл.цукру
1 ст.л. какао
1 яйце
2 ст.л. кефіру
0,5 ч.л. соди погасити оцтом
2 скл. борошна( приблизно)
Замісити тісто. 1/3 покласти в морозилку, решту вистелити на бляшку.

1 л сиру ( 1 кг) змолоти чи перетерти
2 ст.л. масла
3 ст.л. сметани
5 жовтків
1,5 скл. цукру
1 п. пудингу
1 ст.л. крохмалю
0,5 лимона( цедра і сік)
Все добре вимішати і додати збиті білки.
Сир вилити на тісто , зверху потерти тістом і пекти приблизно 50 хв. на середньому вогні. Порція на деко 25 на 25 см .



--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
25 жовтня 2010 16:39
Повідомлення #104


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Сирник чудовий на фото виглядає дуже апетитно.Капустяні оладки симпатичнія таких ще не куштувала дякую за рецепт спробую і собі такі приготувати.
Перейти на початок сторінки
Olenochka
25 жовтня 2010 18:14
Повідомлення #105


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Natalyi, чудова ідея з маслом wink
Перейти на початок сторінки
Іванка
25 жовтня 2010 20:04
Повідомлення #106


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
о як багато цікавих рецептів winked на фото все Дуже апетитно виглядає winked
Перейти на початок сторінки
Яруська
25 жовтня 2010 20:16
Повідомлення #107


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: Natalyi
МАСЛО ДОМАШНЄ

Natalyi! Дійсно гарна ідея! winked Треба спробувати! Тим більше, що вихід дуже гарний!
Перейти на початок сторінки
Яруська
25 жовтня 2010 20:17
Повідомлення #108


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: Natalyi
КАПУСТЯНІ ОЛАДКИ

Наталю! А тут виникло запитання - чи капуста не буде тверда? Бо я схожі оладки роблю з відвареної капусти.
А виглядають дуже апетитно! Такі жовтенькі! p0714

Повідомлення відредагував Яруська - 25 жовтня 2010 20:18
Перейти на початок сторінки
gutka
25 жовтня 2010 21:28
Повідомлення #109


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Natalyi
влила туди приблизно 100 мл гарячої води

треба буде спробувати, а то я трясла просто сметану, напевно твоїм способом швидше збивається масло
Перейти на початок сторінки
мімоза
26 жовтня 2010 10:18
Повідомлення #110


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Молодець Наталочка, дуже хороші рецепти. Дуже дякую.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 23:25

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 7
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100