Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Поради, Випічка
ОЛЕСЯ
9 лютого 2013 17:48
Повідомлення #121


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Цитата: Іванка
Я теж колись змащувала маслом,а одна гарна господиня порадила змащувати смальцем, тому що саме смалець не стікає з бортиків на відміну від маргарини чи масла, тепер змащую тіьки смальцем


Щоб не провокувати малечу сало в хату не заносимо і не топимо, то і смалець дефіцит. :smile:
А випічка із додаванням смальцю така смачна виходить, жаль давно не печу....

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
13 березня 2013 19:34
Повідомлення #122


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Дівчата,прошу поради. Потрібен пляцок,щоб були вишні,можуть бути горішки,кокос крім маку.

І ще одне,пробую доньці на день народження пекти трьохповерховий торт,розміри 27,22,18.Як їх ставити один на одний,треба на підложках чи так?
Перейти на початок сторінки
galalviv
13 березня 2013 20:57
Повідомлення #123


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Galina_Nedomirko_,
Візьміть кожен поверх на підложку (так навіть різати краще буде) і укріпіть шпажками,щоб не просів. Хоча то залежить від коржів,та й крему теж,-бісквітні то точно укріпляти треба.
На рахунок пляцка щось мені зараз в голову не лізе нічого-я більше по тортах виступаю. Вкладу малу і гляну в свою книжку з рецептами,може щось знайду. Потім відпишуся .
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
13 березня 2013 21:15
Повідомлення #124


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
galalviv,
Дякую,Галюся,буду пробувати.
Цитата: galalviv
я більше по тортах виступаю.

То може бути і торт,я зроблю у вигляді пляцка.
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
31 березня 2013 21:48
Повідомлення #125


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Підкажіть , будь ласка, чи хтось випікав кекси просто у паперових формочках, не використовучи силіконові чи металеві?

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Ірина12
31 березня 2013 22:01
Повідомлення #126


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 1
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 10
Реєстрація: 10.01.2011

ICQ:--

Бали: 234
Так, я одного разу спробувала пекти тільки в паперових формочках,але все даремно. Кексики росли собі як хотіли в різні сторони і перевертали формочки. Їм все-таки потрібні міцніші стінки-металічні або силіконові.
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
31 березня 2013 22:13
Повідомлення #127


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Цитата: Pito4ka
Підкажіть , будь ласка, чи хтось випікав кекси просто у паперових формочках, не використовучи силіконові чи металеві?


Я пекла для екстерименту один у формі силіконовій для надійності /справа/ , а інший /зліва/ просто у бумажній капсулі. То результат ще залежить від самого тіста

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
31 березня 2013 22:19
Повідомлення #128


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
ОЛЕСЯ,
то тісто в тебе було густе чи рідке?

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
muzarom
31 березня 2013 22:27
Повідомлення #129


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 438
Реєстрація: 15.11.2010

ICQ:--

Бали: 998
Цитата: Pito4ka
Підкажіть , будь ласка, чи хтось випікав кекси просто у паперових формочках, не використовучи силіконові чи металеві?

Я пекла кекси без металевих форм, але потрібно 2-3 паперові формочки вставити одна в одну тоді форму тримають нормально.
Перейти на початок сторінки
uliana_y
31 березня 2013 22:27
Повідомлення #130


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Pito4ka,
Pito4ka,
Пекла 2 рази врни не виходять однакові.В різні боки розтікається,мафіни виходять різні)Як на мене то потрібно ще форми силіконові чи залізні.

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 квітня 2024 03:34

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 18
Гостей: 17
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100