lana, недавно робила зі щуки, рецепт шукала через пошук, правда напевно дала замало солі (так як не було вказано в рецепті її кількість) тож через пару днів викинула......а з коропа ніколи не солила, нажаль
Лано, засолити можна, але б не радила - річкова риба потребує термічної обробки через ймовірну наявність паразитів. Можеш заморозити, а потім витягнути на закуску.
Добрий вечір,дівчатонька!Наближається Новий Рік-Рік Зайця,на своєму святковому столі я б хотіла бачити торт формі зайця,щоб сидів. Підкажіть, будь-ласка як зробити це звірятко.
Тортики у формі звірів я пекла так: малювала звіра , пекла тверді коржі, що розкатуються порційно - вирізала по формі, потім перекладала кремом. Можна пекти пухкі коржі, а потім з них формувати тваринку. Ось, наприклад, тортик з kuking.net:
На здоров'я ! Сама думаю, щоб це цікавого зробити - маю в грудні двох малих іменинників, та й на Новий рік дітям буде втіха! Я, особисто, більше люблю відразу випікати формові коржі - отримуєш готове звірятко . Хоча нашим майстриням можна спекти тортик будь-якої форми, з мастики можна зліпити хоч сім'ю зайців (+4 сыночка и лапочка дочка )...
Дякую, що відгукнулись на мою просьбу! Тепер мені знову потрібна ваша допомога.Допоможіть,дівчатонька, будь-ласка!!!Може хтось робив або бачив в неті як робити торт Жіночі ноги.(дуже хочемо подаруати другу-холостяку на день народення).Буду дуже вдячна....