Цитата: utya
як правильно випікати бисквіт
Саме головне,щоб
1.яйця були свіжі і охолоджені!
2.треба добре збити білки з цукром.
3.щоб посудина у якій збивається була ідеально суха і чиста.
4.тісто обережно перемішувати в одному напрямку дерев"яною ложкою,не стукати,гримати і перші 20хв не заглядати в духовку.Це тісто,як мала дитина так вчила мене моя мама)))
Я роблю в пропорції 1:1,наприклад 3 яйця,3ст.л муки,3ст.л цукру,1ч.л розпушувача(можна не давати),1 ч.л крохмалу.
обережно білки відділити від жовтків.Білки збити з дібкою солі,поступово додати цукор,я збиваю до міцної піни.Потім по одному дод.жовтки і знову збивати.Муку змішати з розпушувачем і крохмалем.Все обережно змішати ложкою.