Цитата: muzarom
Цитата: Muwka
завжди по середині випуклість ше ні разу торт не вийшов у мене рівний
Щоб корж був рівненький варто запам"ятати поради досвідчених господиньок і вибрати метод, який підійде саме для Вас
Поради від дівчат
Цитата: Натонька
вибрати собі інший рецепт. В мене таке буває, коли печу коржі з сметаною. Як стала пекли звичайний шифоновий бісквіт, то все ок.
Цитата: Галиночка
а коли бечу бісквіт, то як вилила тісто в форму шпажкою посередині роблю дирку, а як спечеться, то виймаю з форми і перевертаю корж, щоб так охолов, тоді верх вирівнюється.
Цитата: utya
не можна змащувати бока тортівниці при випічці... От тепер я завжди дно вистилаю папером... і більше ніц не змащую... От і стали паляниці рівними (ну хіба би я кісь маленькі горбики)
Цитата: muzarom
взяти фольгу і в неї вкласти змочений водою паперовий рушничок потім її загорнути ,так собі заміряти довжину фольги щоб вистачило по діаметру форми+ накласти один на один і защипнути.
Цитата: idianka
Цей медівник любить собі вирости "куполом", так от на хлібопічці
знайшла пораду, як позбавитись або зменшити цю проблему:
З старого рушника нарізати смужок ( краще якщо їх можна буде скласти вдвоє-втроє) по висоті вашої форми, змочити їх водою, викрутити зайву воду, обмотати краї форми по периметру, кінці смужок скріпити булавкою. Все, можна класти в духовку і пекти. Наочна інформація ще тут http://askannamoseley.com/2012/05/how-to-bake-perfect-cakes/