Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Поради, Випічка
Світлана Палюха
1 січня 2013 20:51
Повідомлення #111


Молода господинька
  • 34

Репутація: 60
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 134
Реєстрація: 6.11.2011

ICQ:--

Бали: 340
Дівчата порадьте які вершки для збивання краще брати для кремів, і де у львові їх можна купити? Брала суші вершки не сподобалося зовсім, більше таке робити не буду.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
1 січня 2013 20:54
Повідомлення #112


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Я беру "Буренка" 21%

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
galalviv
1 січня 2013 21:02
Повідомлення #113


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Натонька,
то певно рослинні-натуральні з такою жирністю не зіб'ються.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
1 січня 2013 21:15
Повідомлення #114


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
galalviv,
пише що це натуральні, але самі вони не збиваються, ти права))) Я збиваю з польською "Снєжкою"

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Світлана Палюха
1 січня 2013 21:31
Повідомлення #115


Молода господинька
  • 34

Репутація: 60
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 134
Реєстрація: 6.11.2011

ICQ:--

Бали: 340
Цитата: Натонька
Я збиваю з польською "Снєжкою"
А це що таке тіпа загустітеля смети, чи що?
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
1 січня 2013 21:55
Повідомлення #116


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Світлана Палюха,
та, файне таке))) Один раз пробувала збивати без, то змучилась, і так і нічого не збилось))

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
9 лютого 2013 12:03
Повідомлення #117


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Цитата: muzarom
Цитата: Muwka
завжди по середині випуклість ше ні разу торт не вийшов у мене рівний

Щоб корж був рівненький варто запам"ятати поради досвідчених господиньок і вибрати метод, який підійде саме для Вас
Поради від дівчат
Цитата: Натонька
вибрати собі інший рецепт. В мене таке буває, коли печу коржі з сметаною. Як стала пекли звичайний шифоновий бісквіт, то все ок.


Цитата: Галиночка
а коли бечу бісквіт, то як вилила тісто в форму шпажкою посередині роблю дирку, а як спечеться, то виймаю з форми і перевертаю корж, щоб так охолов, тоді верх вирівнюється.


Цитата: utya
не можна змащувати бока тортівниці при випічці... От тепер я завжди дно вистилаю папером... і більше ніц не змащую... От і стали паляниці рівними (ну хіба би я кісь маленькі горбики)


Цитата: muzarom
взяти фольгу і в неї вкласти змочений водою паперовий рушничок потім її загорнути ,так собі заміряти довжину фольги щоб вистачило по діаметру форми+ накласти один на один і защипнути.


Цитата: idianka
Цей медівник любить собі вирости "куполом", так от на хлібопічці
знайшла пораду, як позбавитись або зменшити цю проблему:
З старого рушника нарізати смужок ( краще якщо їх можна буде скласти вдвоє-втроє) по висоті вашої форми, змочити їх водою, викрутити зайву воду, обмотати краї форми по периметру, кінці смужок скріпити булавкою. Все, можна класти в духовку і пекти. Наочна інформація ще тут http://askannamoseley.com/2012/05/how-to-bake-perfect-cakes/


--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Іванка
9 лютого 2013 15:22
Повідомлення #118


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Цитата: ОЛЕСЯ
Поради від дівчат

Цікаві поради :smile:
Я зазвичай гарно змащую форму смальцем, не шкодую муки гарно присипаю і бортики, і дно Ставлю в добре розігріту духовку на 200*С,а десь за 5 хв скручую до180*С Печу до готовності не відкриваючи духовку. Також має значення на який рівень духовки класти коржі пекти, бісквіти кладу пекти трохи вище середнього рівня,а от булочки каду на самий вищий рівень (у мене газова духовка)
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
9 лютого 2013 15:36
Повідомлення #119


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Цитата: Іванка

Цікаві поради :smile:
Я зазвичай гарно змащую форму смальцем, не шкодую муки гарно присипаю і бортики, і дно Ставлю в добре розігріту духовку на 200*С,а десь за 5 хв скручую до180*С Печу до готовності не відкриваючи дверцята


У мене без верхівки шоколадний манник виходить, якщо випікаю у формі 26 см. А усі інші /ті що я випікала/ навіть без розпушувача виростають з горбиком і щоб його позбутися, витягую корж і перевертаю або ж зрізаю. Певно неумію пекти :feel:

Якщо печу у металевих формах, то як правило застиляю дно пекарською бумагою і змащую маслом або олією /якщо пісна випічка/.
Бортики ніколи не змащую.

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Іванка
9 лютого 2013 15:54
Повідомлення #120


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Цитата: ОЛЕСЯ
змащую маслом або олією /якщо пісна випічка/.

Я теж колись змащувала маслом,а одна гарна господиня порадила змащувати смальцем, тому що саме смалець не стікає з бортиків на відміну від маргарини чи масла, тепер змащую тіьки смальцем
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 04:50

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 11
Гостей: 6
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100