Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки-1, запрошую у світ моїх смаків :)
Славочка
25 квітня 2010 17:42
Повідомлення #61


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Дякую, Іванка. Готую те, що замовляють.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
25 квітня 2010 17:47
Повідомлення #62


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Повезло донечці, що мамуся має терпіння повчити кулінарної науки smile

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
25 квітня 2010 20:58
Повідомлення #63


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Славочка
Друге-- смажена мойва.(в муці і в яйці двічі запанірувати).А як смакує їсти те, що приготував власноруч!

Це точно smile ! Коли ми її смажили разом зі старшим сином - їв стоячи, бо не мав часу сісти.
Перейти на початок сторінки
lana
25 квітня 2010 21:12
Повідомлення #64


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Славочка,
Я теж сьогодні мойви купила.До речі, ми її дуже любимо, але смажу тільки в літній кухні!!
Перейти на початок сторінки
Славочка
25 квітня 2010 22:21
Повідомлення #65


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: Ірка-Шкірка
їв стоячи, бо не мав часу сісти.

lol доця нині подібним чином їла--тільки зі свіжим хлібчиком, на гарнір не було часу чекати. А ця рибка тільки така і смачна.
Цитата: lana
але смажу тільки в літній кухні!!

через запах? я її ще у воді з оцтом мию після чищення, та все одно чоловік не любить, коли смажиться риба, і не їсть ніякої.
Перейти на початок сторінки
Славочка
26 квітня 2010 19:36
Повідомлення #66


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Ліниві вареники



Я, напевно, не дуже детально пишу свої рецепти, особливо всякі популярні, бо ж навіщо господинькам пояснювати, як це робиться.
Та недавно молоденька господинька просила писати детальніше.
Постараюсь виправитися.
Отже,
зварила банячок картоплі(3х літровий). Зварила у підсоленій воді, відцідила, зробила пюре.
Коли трохи охололо, перем'яти ще раз з 300г сиру домашнього, добре віджатого.
На стіл присипати борошна, викласти повністю охолоджену картоплю з сиром, звобити посередині ямку, туди розбити 2 яйка, ще посолити. Борошном вимісити м'яке тісто, щоб не липло до рук. Скатати кулю, накрити рушничком. Відрізати по куску тіста, скачати валиком, товщиною з палець, фасонним коліщатком нарізати навскіс. Вироби поскладати на присипані борошном дощечки.
Тим часом закипає підсолена вода у двох каструлях. Кидати на окріп вареники, помішати, як спливуть, нехай ще 3хв поваряться на середньому вогні, вийняти з окропу, сполоснути холодною водою, полити розтопленим маслом.
Подавати зі сметаною або соусом бешамель.
смачного. smile
Ох, це описування завжди найважче.

Повідомлення відредагував Славочка - 27 квітня 2010 11:09
Перейти на початок сторінки
Славочка
26 квітня 2010 19:40
Повідомлення #67


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Оранжева рибка



Філе окуня чи іншої білої риби нарізати смужками, посолити, додати приправ. Відкласти пропитатися.
Потім обкачати в борошні, вмочити у збите яйце(теж підсолене, з приправками).
Обсмажити у розігрітій олії на сковорідці.
Тим часом у каструльці теж на олії підсмажити півкільцями цибулю, дрібно потерту моркву(красивіше, якщо потерти на терці для корейської моркви). Можна додати томату(у мене не було домашнього, а магазинний дітям не даю).
Від цього залежатиме і колір страви.
Тоді роблю так:Щойно посмажену рибку складаю шарами в полумисок, перекладаючи засмажкою, відразу закриваю кришкою--нехай просочується смаками.
Смачного!

Повідомлення відредагував Славочка - 27 квітня 2010 11:22
Перейти на початок сторінки
lana
26 квітня 2010 19:51
Повідомлення #68


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Славочка
Оранжева рибка

Якщо рибка- то вже смачно! Але коли ще й оранжева ....
Перейти на початок сторінки
Irina
26 квітня 2010 20:00
Повідомлення #69


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
Цитата: lana
Я теж сьогодні мойви купила

Смішно...але я теж сьогодні це зробила. lol Дуже вже ж апетитні фото дівчата виставляли! winked
Перейти на початок сторінки
lana
26 квітня 2010 22:09
Повідомлення #70


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Irina
Смішно...але я теж сьогодні це зробила

Ми , коли одружилися, жили в гуртожитку(спільна кухня, зручності надворі), але на 1-му поверху були магазинчик і їдальня.Коли завозили м*ясо- весь гуртожиток готував м*ясо, коли мойву- то смажили всі. Прибігав з роботи - і не треба було чогось вигадувати.Вийшов на кухню- меню перед тобою. Але жили дуже дружно, багато чому навчилась саме там.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 09:28

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 14
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100